Verdachte pakketjes in woning Goudsbloemstraat

Zwolle – In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli zijn de hulpdiensten uitgerukt na de vondst van een verdacht pakketje in een woning aan de Goudsbloemstraat in de wijk Assendorp.

Ook de Explosieven OpruimingsDienst Defensie (EODD) kwam naar de Goudsbloemstraat om te kijken of er eventuele explosieven in zaten. Een deel van de straat werd door de politie afgezet. Enkele buurtbewoners namen een kijkje van wat er gaande was. Na een inspectie van de EODD is gebleken dat de beide pakketjes die eerder bij de bewoner in de woning lagen, veilig genoeg zijn voor verder onderzoek door de politie. Over de inhoud van beide pakketjes kan de politie in verband met het onderzoek niets kwijt.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. De man des huizes had een verrassing voor de vrouw des huizes gekocht. Mevrouw was hiervan nog niet op de hoogte.
  Het pakketje bevatte geen afzender. Dat doen ze niet bij Christine LeDuc. De opruimingsdienst heeft tijdens de eerste check een mechanisme ontdekt dat rede gaf tot nader onderzoek. Uiteindelijk is gebleken dat dit mechanisme bij gebruik een andere reactie veroorzaakt die het best als een genotsexplosie omschreven kan worden.;)


  ⚠️ Meld

 2. Noch papegaaien noch apen hebben deze informatie verstrekt. Het gaat om de BBB. Deze verschijnt zo nu en dan in Zwolle, vooral in de zomertijd.

  Dick, hooggewaard kampioen reageerder op WLZ, is een van de oudgedienden hier die het fenomeen BBB jullie vast wel nader uit kan leggen.

  De inhoud van het pakketje heeft overigens tot een glimlach van oor tot oor veroorzaakt bij de dienstdoende EOD medewerkers. ???


  ⚠️ Meld

 3. https://www.weblogzwolle.nl/content/view/11700/20/#.VZlwqG-hg88

  De BBB is in 2009 al eens waargenomen in Park De Wezenlanden.
  Dit was destijds onderwerp van gesprek op WLZ. Voorbeeld: linkje hier boven.

  @zoefzoef. Inderdaad. En het is ook nog eens veel te warm voor het gebruik vd inhoud ervan.

  @veldwachter: gebruik van zo’n ding is erg veilig. Tenzij gedeeld of in geval van kortsluiting misschien.

  @Zuidski: De laatste waarneming was in 2013. De voortvloeiselen van deze warme dagen hebben de BBB wakker gemaakt.  ⚠️ Meld

 4. 😀 Gezellig is weer “in the house” en met hem is gelijk de BBB gesignaleerd…zie het nu pas. 🙁

  Hoop wel dat hij niet teveel “slachtoffers” moederziel alleen heeft gelaten in de slipstream van zijn, nogal verschillend ervaren spoor. Moeders, houdt uw dochters thuis en blijf zelf ook zo ver mogelijk verwijderd van de woestaantrekkelijke BBB. Zijn vernietigend tot bevredigend spoor kan een blijvend litteken achter laten!
  Bovendien zijn er gevallen bekend waarna de geconfronteerde dame,
  nooit meer een andere dame of kerel wou. Zeker in deze hittegolf, is hij to hot to handle.

  Enof Zuidski

  De laatste waarneming was in 2013. De voortvloeiselen van deze warme dagen hebben de BBB wakker gemaakt.

  Het gedonder in de glazen lijkt nog maar net begonnen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.