Echtpaar slachtoffer van insluipers

Op zaterdag 13 oktober rond 12.15 vond er een insluiping plaats in de woning van een ouder echtpaar in de Frobergerstraat. Toen de slecht ter been zijnde man thuiskwam liepen er twee onbekende vrouwen met hem mee naar binnen. De man kon de vrouwen niet tegenhouden.

De vrouwen liepen door naar de keuken waar zij de vrouw des huizes troffen.  Gezamenlijk lukte het het echtpaar om de vrouwen weer naar buiten te krijgen. Bij controle van het huis bleek dat er op de bovenverdieping iemand had lopen zoeken. Vermoedelijk is een derde persoon het huis binnengeslopen toen de bewoners druk bezig waren met de twee vrouwen. Uit de woning wordt niets vermist.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Als oud-Zwollenaar mocht ik altijd graag even kijken op Weblog Zwolle. Maar de laatste tijd wordt het toch minder leuk. Ik vind het gewoon niet leuk om alle ruzies, vechtpartijen. echtelijke ruzies, burenruzies en weet ik niet wat voor andere rottigheid hier steeds te moeten lezen. Tel maar eens mee, na dit bericht volgen er nog 7 (!) met dezelfde strekking.

  Neem niet alles klakkeloos over van http://www.politie.nl/IJsselland/Nieuws/. Mensen die dat interessant vinden kijken toch wel op die site. Of ben ik de enige die er zo over denkt?  ⚠️ Meld

 2. Tsja, het is mooi als de weblog voornamelijk goed nieuws brengt, maar dat moet niet zijn omdat er een soort censuur wordt toegepast.

  Dus dit soort berichten moeten naar mijn mening gewoon vermeld worden.


  ⚠️ Meld

 3. Tja, zoals altijd in het najaar worden dit soort berichten schering en inslag…

  Ik vind niet dat je dan deze berichten niet moet plaatsen ‘omdat het teveel voorkomt’. Dat lijkt me de kop in het zand steken. Op een nieuwsweblog hoort ook slecht nieuws thuis.


  ⚠️ Meld

 4. Ben op zich niet tegen deze berichtgeving – het laat alleen maar zien dat er meer gedaan moet worden aan preventie. Dit voorval is gelukkig vrij uniek – en houdt de mens weer scherp.
  Heel anders is het bij de uitgaansgelegenheden (m.n. voorstraat) – daar is het altijd raak. Ik kan niet begrijpen dat daar de agressievelingen al aangehouden worden op het moment dat de arm naar achteren gaat om uit te halen – het komt zo vaak voor dat het nauwlijks meer “incidenten” zijn. Kan dus m.i. aardig op geanticipeerd worden


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.