‘Ladies Only – Samen Bewegen’

Zwolle – Bewegen voor vrouwen door vrouwen. Elke dinsdagochtend gaat een leuke groep vrouwen een uur samen bewegen. Tijdens dit uur werken de vrouwen op een gezellige manier aan hun lichamelijke gezond- en fitheid. Deze zomer verplaatsen de dames zich vanuit de gymzaal naar buiten. 

 

Vanwege het mooie weer gaan de dames deze zomer lekker buiten sporten. Elke dinsdag wordt om 10.00 uur gestart vanaf de Beweegtuin (vlakbij het wijkcentrum van Holtenbroek). Hiervandaan wordt er wekelijks gewandeld, hardgelopen met tussendoor verschillende (kracht)oefeningen en diverse (bal)sporten gedaan. “Buiten sporten is geweldig”, geeft actieve deelneemster mevrouw Streefkerk aan. “Daarnaast vind ik het heerlijk om onder de mensen te zijn. Samen sporten is toch leuker dan alleen”.

Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom, iedereen traint op zijn eigen niveau. Als je van sport en gezelligheid houdt, kun je vrijblijvend een keertje mee komen doen. U kunt op elk moment instromen. Het is dan ook geen enkel probleem als u tussendoor een paar weken op vakantie bent. De kosten zijn 5 euro voor alle zomerlessen (t/m 11 augustus). Deze lessen worden gegeven door een buurtsportcoach van SportService Zwolle. Na de zomer worden de vervolglessen gegeven door een vrijwilligster uit de wijk en ondersteund door de buurtsportcoaches.

 

Ouder-kind lessen

In de zomervakantie is het ook mogelijk om vier keer je kind gratis mee te nemen naar de les. De lessen worden dan speciaal aangepast zodat kinderen van ongeveer 2 tot 10 jaar lekker mee kunnen bewegen. Ook de allerkleinsten kunnen vanuit hun kinderwagen mee kijken hoe hun broertjes of zusjes met hun moeder actief bezig zijn.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of heeft u behoefte aan meer informatie? Stuur dan een mail naar buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.