Zaalvoetbalclinics in de zomervakantie

Zwolle – Elke vrijdagavond in de zomervakantie krijgen jongeren van 10 t/m 16 jaar de kans om gratis deel te nemen aan zaalvoetbalclinics. De WRZV zaalvoetbalvereniging organiseert deze clinics in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB, vanuit de sportimpuls ‘zaalvoetbal in Zwolle’.

In de kerstvakantie 2014 organiseerden zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle voor de tweede keer het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal voor jongeren van tien tot en met zestien jaar. Na dit enorme succes, met meer dan 500 deelnemers, worden er wederom zaalvoetbalactiviteiten georganiseerd in een schoolvakantie.

“De WRZV zaalvoetbalvereniging wil jongeren in de vakantieperiode een leuke vrijetijdsbesteding bieden, aangezien de deelnemende jongeren aan het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal erg enthousiast waren. Daarnaast hebben we zaalvoetbalclinics georganiseerd voor leerlingen van het Talentstad, waar tijdens het afsluitende toernooi na schooltijd meer dan veertig jongeren op af kwamen! Het is erg leuk voor jeugd om in de schoolvakantie actief bezig te gaan. Vooral in deze periode, waarop de meeste verenigingen zomerstop hebben. Mocht het een succes worden, dan gaan we kijken of de vrijdagavond een structurele zaalvoetbalavond kan worden voor jongeren uit Zwolle”, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van zaalvoetbalvereniging WRZV.
Elke vrijdagavond krijgen jongeren onder begeleiding van trainer Sillie Dilürü zaalvoetbalclinics aangeboden om zich verder te ontwikkelen en ze nog meer plezier te laten beleven aan voetballen in de zaal.
Koen Tip van SportService Zwolle juicht het terugkerende karakter van vakantieactiviteiten toe.
“Activiteiten als deze dragen op een goede manier bij aan een zinvolle vrijetijdsbesteding en de WRZV zaalvoetbalvereniging vervult op mooie wijze een maatschappelijke rol. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de sportimpuls om een (scholen)competitie en een voetbalacademie op te zetten voor jeugd, waarbij de WRZV zaalvoetbalvereniging een nauwe samenwerking heeft met SportService Zwolle en de KNVB”.

De zaalvoetbalclinics zijn voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar en worden elke vrijdagavond in de zomervakantie gegeven van 18.30 – 20.30 uur in de WRZV hallen.
Het gaat om de volgende data:

– Vrijdagavond 10 juli 2015

– Vrijdagavond 17 juli 2015

– Vrijdagavond 24 juli 2015

– Vrijdagavond 31 juli 2015

– Vrijdagavond 7 augustus 2015

– Vrijdagavond 14 augustus 2015

Het aanbod in de zomervakantie zal GRATIS zijn. Vooraf aanmelden is niet nodig.

We hopen zoveel mogelijke enthousiaste jongeren vrijdag 10 juli bij de eerste zaalvoetbalclinic te mogen ontmoeten!

Artikel delen: