Foodtrucks veroveren Grote Kerkplein

Zwolle – Het is bijna zover, de eerste editie van Rrrollend Zwolle gaat plaatsvinden op Het Grote Kerkplein. Drie dagen lang genieten van heerlijk eten en drinken op een bijzonder manier voor u bereidt.

Maar liefst 13 foodtrucks uit heel Nederland ‘rrrollen’ naar Het Grote Kerkplein om de heerlijkste gerechten voor u te bereiden, zoals Black Angus burgers, smoothies, diverse tapas en gestoofde varkenswang, voor ieder wat wils!

Entertainment
Naast het heerlijke eten en drinken is er ook plaats voor sing and songwriters, bandjes en andere getalenteerde op het evenement. Wil jij jezelf laten zien en horen op Rrrollend Zwolle? Stuur dan een berichtje met je leukste materiaal en info naar info@rrrollend.nl en wie weet zien we jou straks stralen op Rrrollend Zwolle! met je leukste materiaal en info naar info@rrrollend.nl en wie weet zien we jou straks stralen op Het Grote Kerkplein in Zwolle!met je leukste materiaal en info naar info@rrrollend.nl en wie weet zien we jou straks stralen op Het Grote Kerkplein in Zwolle!Het plein wordt sfeervol ingericht en straalt een authentieke sfeer uit.

Tijden
Op vrijdag 24 juli is het grote openlucht restaurant van 17.00 tot 00.00 uur geopend, op zaterdag 25 juli van 12.00 tot 00.00 uur en zondag 26 juli van 12.00 tot 21.00 uur.

Blijf op de hoogte van het evenement Rrrollend Zwolle en zet jezelf op aanwezig via: https://www.facebook.com/events/343011779224739/

Om in de sfeer te komen een filmpje van eerdere edities: https://www.youtube.com/watch?v=GUyQX6oPBbc

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Bandje om de pols en het all-inclusive Zuid-Europees vakantiegevoel nu ook in het centrum van Zwolle… 🙁 (vreetschuur)


    ⚠️ Meld

  2. Klinkt als foodtruckfestival. Wat is het verschil tussen rrrrollend en foodtruckfestival? Daarnaast Lepeltje Lepeltje komt dit weekend… Dus wel erg veel FOOD……
    Maar ik ben positief en vind het allemaal best.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.