Voetbalvereniging Be Quick ’28 zoekt meiden

Zwolle – In het nieuwe voetbalseizoen gaat Be Quick ’28 van start met maar liefst 7 meidenteams. Een aantal nieuwe, enthousiaste speelsters kan de voetbalvereniging nog goed gebruiken! Lijkt het je leuk om te voetballen (of keepen!)? Neem dan z.s.m. contact op met coördinator Gerhard van Dijkhuizen via gcvandijkhuizen40@gmail.com.

Het meidenvoetbal binnen Be Quick ’28 neemt al jaren een enorme vlucht. In het afgelopen seizoen kwamen er voor het eerst in de clubhistorie maar liefst 2 B-teams, 2 C-teams en 2 D-teams uit in de diverse KNVB competities uit. Dit biedt de club de mogelijkheid om in al deze leeftijdsklassen met selectieteams te spelen. Voordeel hiervan is dat de niveauverschillen binnen de teams beperkt blijven, hetgeen weer bijdraagt aan de ontwikkeling van alle meiden (selectie- en niet-selectieteams). Bij de E-tjes en de F-jes voetballen de meisjes nog samen met de jongens mee. Er spelen momenteel zo’n 175 vrouwen en meiden bij Be Quick ’28. Dat aantal is nog nooit zo hoog geweest en blijft maar stijgen. Hier is Be Quick enorm trots op en het geeft aan dat ze op de goede weg zijn. Meiden in de A-leeftijd en ouder kunnen natuurlijk ook bij de club terecht.  

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Tja. … het moet wel bij je passen be Quick 28. Onze ervaring was niet helemaal top.
    Wij gaan voor sv Zwolle waar ze ook meiden teams hebben! Fijne overzichtelijke vereniging waar het nog knus kan zijn en waar de jeugd op de eerste plek staat.
    M.a.w. informeer jezelf goed bij verenigingen en kijk goed wat bij jou kind aansluit. Ook in contributie zitten verschillen. ….    ⚠️ Meld

  2. Wel allemaal oude bende daar bij Zwolle,ben er laatst geweest en denk dat de vrijwillegers er maar eens de schouders onder moeten zetten om de boel op te knappen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.