Stoomcursussen bij Landstede Vakantieschool

Zwolle – Leerlingen, studenten en volwassenen die hun niveau willen ophalen van Nederlands, Engels en/of rekenen zijn ook deze zomervakantie van harte welkom op de Landstede Vakantieschool. Hier kunnen deelnemers tijdens de vakantie een ‘stoomcursus’ volgen waarin de kennis van deze vakken wordt opgefrist of bijgespijkerd. Locatie is Doepark Nooterhof in Zwolle. Aanmelden kan nog.

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen voor wie Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. Landstede is de enige mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid aanbiedt.

Halve dagen naar school tijdens de vakantie
De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden op de locatie Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 in Zwolle en is zal plaatsvinden tussen 06-07-2015 t/m 17-07-2015 en 03-08-2015 t/m 14-08-2015.

Deelnemers krijgen les in groepjes en er wordt ook zelfstandig gewerkt. Daarbij worden de deelnemers intensief begeleid door docenten en door studentassistenten die uitblinken in het vak waarvoor de deelnemer zich heeft aangemeld.

Lesprogramma op maat
Op de eerste dag wordt, door middel van een gesprek en oefeningen vastgesteld wat de leervragen van de deelnemer zijn. Daarna wordt er een persoonlijk leerprogramma opgesteld. Elk traject is maatwerk en de deelnemer ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat.

Kosten
De Vakantieschool kost voor deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven € 30,00 per dag. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief studieboeken. Studenten en deelnemers van Landstede ontvangen 50% korting op het cursusgeld en betalen € 15,00 per dag. Leerlingen die nog een opleiding volgen in het voorgezet onderwijs en zich al hebben aangemeld voor een vervolgopleiding bij Landstede MBO, ontvangen ook 50% korting op de deelnameprijs.

Aanmelden voor de Landstede Vakantieschool
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de Landstede Infoshop. Je kunt (gratis) bellen met 0800-0245666 of een mailtje sturen naar info@landstede.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen. Wil jij je direct aanmelden voor de Landstede Vakantieschool stuur dan een mailtje naar bhogendoorn@landstede.nl.

Artikel delen: