Zware schade bij aanrijding Rieteweg

Zwolle – Zaterdagavond 11 juli heeft er tegen 19.00 een aanrijding plaats gevonden op de kruising Rieteweg met de Blaloweg.

150711_ongeval_blaloweg_14.jpg 

Ook de brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling, hiervan bleek geen sprake en konden zij al snel retour. Enkele inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, zeker een persoon is meegenomen naar het ziekenhuis. Mogelijk is een van de voertuigen door rood gereden, naar de exacte toedracht zal onderzoek worden verricht.

150711_ongeval_blaloweg_12.jpg

150711_ongeval_blaloweg_11.jpg

meer bij lees verder.. 

150711_ongeval_blaloweg_10.jpg

150711_ongeval_blaloweg_13.jpg

 

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Kun jij aan de kentekens zien van wie de voertuigen zijn Floris?

  Voor geblurde kentekens moet je stefanus volgen! Ik zag gezien de ernst van het ongeval niet de noodzaak om de kentekens te blurren!  ⚠️ Meld

 2. En waarom zijn slachtoffers in beeld dan not done ??? Kijk is naar een
  Journaal zijn vaak genoeg slachtoffers in beeld. Dus vindt dat echt onzin.


  ⚠️ Meld

 3. Waarom zou je kentekens blurren?

  Ok,wanneer er inderdaad een ongeval is met dodelijke afloop zal je in het kader van een strafrechtelijke procedure kunnen kiezen om betrokkenen anoniem te houden. Maar wat is anoniem?
  Het enige wat je met een kenteken kan is opzoeken of de auto als gestolen geregistreerd staat, maar daar staat echt niet bij wie de auto gestolen zou hebben.
  Daarnaast kan je zien wanneer de auto op naam is gekomen, en wanneer de APK zal gaan verlopen.

  We draven door met anonimiteit, het wordt gekker en gekker.

  Een goede reden om kentekens anoniem te houden is slechts wanneer overwogen dient te worden of het inlichten van betrokkenen door officiële instanties gevaar loopt. Wanneer dit het geval is, is het correct om er voor te zorgen dat betrokkenen niet via de media eventueel slecht nieuws horen.

  Wel grappig om te zien dat velen zich graag op een foto terug zien op de diverse media. Echter mag dit van sommigen alleen bij positieve gebeurtenissen. Wanneer de media zich daar aan zou houden zou het nieuws een scheef beeld geven van de werkelijkheid…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.