Jongen aangehouden na achtervolging in Zwolle

Zwolle – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli is een 16-jarige jongen aangehouden voor het in zijn bezit hebben van harddrugs. De drugs werd bij de jongen aangetroffen nadat hij, na een achtervolging, was aangehouden voor het rijden op een scooter zonder rijbewijs.

Rond 01.15 uur zagen surveillerende agenten de jongen samen met een passagiere op een scooter rijden op de Hasselterweg. Toen zij de scooterrijder wilden controleren ging hij er vandoor in de richting van de Blaloweg en vervolgens de Westenholterallee. Ondanks diverse stoptekens bleef de verdachte vluchten. Op de Westenholterallee kwam hij ten val waarna hij zonder passagiere weer via de Blaloweg naar de Grote Voort reed. Daar kwam hij opnieuw ten val en kon hij worden aangehouden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs. Uit verder onderzoek op het bureau bleek dat hij in het bezit was van harddrugs en dat de scooter een te hoog vermogen had. De jongen is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Misschien moet deze onopgevoede knaap z’n vakantie maar in de bajes doorbrengen en z’n tijd nuttig maken met het schoonmaken van toiletten.


    ⚠️ Meld

  2. Bericht door Stadshagen, op 12 juli 2015 15:17

    hopelijk heeft de passagier geen verwondingen opgelopen

    De passagier zal toch wel een beetje weten met wie ze zich heeft ingelaten?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.