Dirk Marcellis krijgt kans bij PEC Zwolle

Zwolle – Ex- PSV, AZ en NAC verdediger Dirk Marcellis krijgt vanaf maandag een week lang de tijd zich te bewijzen bij PEC Zwolle. Ook gaat de centrale verdediger van 27 jaar deze week mee op trainingskamp naar het Gelderse Wissel. Daar verblijft de selectie van trainer Ron Jans van dinsdag tot en met vrijdag. 

De 27-jarige Marcellis blies afgelopen halfjaar zijn carrière nieuw leven in bij NAC Breda na een teleurstellend avontuur bij AZ. PEC Zwolle is op zoek naar een extra verdediger. De afgelopen weken was de Dortmunder Emmanuel Mbende op proef, maar na de oefenwedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk (2-2) werd besloten dat zijn proefperiode in Zwolle ophield. De drievoudig Oranje-international Marcellis is transfervrij.

Bart Schenkeveld, de 23-jarige verdediger van o.a. Feyenoord en Heracles krijgt geen contract van PEC Zwolle. Hij blijft wel in Zwolle trainen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Geen geld bij PEC dat is wel duidelijk gaat een lastig seizoen worden met al die “afdankertjes” hoeveel goals heeft NAC tegen gehad met deze rots in de branding ???


  ⚠️ Meld

 2. Wat een armoe, ik denk dat PEC blij mag zijn als ze zich handhaven. Wel goed dat er niet onverantwoord met geld gesmeten wordt. Dhr. Visser houdt zich wel erg stil de laatste weken. Wanneer verdwijnt PEC uit categorie 1 bij de KNVB meneer Visser?


  ⚠️ Meld

 3. Leonardo de klepzeikert is ook weer aanwezig,lekker negatief doen en geen wedstrijd bezoeken.Het mooie van Zwolle is dat afgedankte spelers vaak weer opbloeien bij Pec en dan hoor je al kneuzenvolk niet meer.Marcellis heeft in het verleden bewezen een prima verdediger te zijn en mooi dat Ron die jongen een kans geeft.


  ⚠️ Meld

 4. Volgens me heeft Ron Jans niks te vertellen bij pec…..
  DE leiding bepaalt wie er komt en wie niet ook zou Jans daar niet eens mee zou zijn..
  Ik vrees een k…. jaar voor onze club maar blijf de hoop houden…  ⚠️ Meld

 5. Ach Kamelis, Skippy of Lam, maakt t uit?
  Laat die maar schuiven

  We zullen zien wie van de 3 Vd Werf t beste opvolgt
  Zijn gemiddelde verdedigers voor m middenmoter als PEC, niks meer, of minder

  En de beste verdediging begint bij pec zeker in de aanval
  Laat er maar een leuke buitenspeler bijkomen,
  Hoewel Ehizibue dat ook lijkt tekunnen..,,


  ⚠️ Meld

 6. Als ik lees dat sommigen niet fatsoenlijk een stukje kunnen schrijven, dan kan ik de inhoud helemaal niet serieus nemen !!


  ⚠️ Meld

 7. Wat een taalfouten weer in sommige reacties. En telkens dezelfde ook nog. Heel sneu.

  Gelukkig is hij wel consequent. 😛


  ⚠️ Meld

 8. Ik snap de weerstand ook niet. Marcellis heeft 3 keer in Oranje gespeeld en is kampioen geworden met PSV. Daarna raakte zijn carri?re in het slop en kreeg hij een zware knieblessure, maar daarvan schijnt hij hersteld te zijn. Kan hij dan opeens niet meer voetballen?

  Als Jans hem vertrouwen geeft en alles valt op zijn plek kan het een waardevolle aanwinst zijn en bovendien iemand met ervaring.


  ⚠️ Meld

 9. Vandaag krijgt Dirk een medische keuring wat vaak inhoudt dat hij ook bij PEC Zwolle gaat blijven indien hij goedgekeurd wordt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.