Gouden bokaal voor Zwolse uitlaatservice

Zwolle – De Zwolse afdeling van ROOD, de jongerenorganisatie van de SP, gaf woensdagmorgen een gouden bokaal voor sociaal ondernemerschap aan de Zwolse uitlaatservice Brutus. Het bedrijf kreeg deze prijs vanwege de grote inzet voor dier en mens.

ROOD wilde de uitlaatservice in het zonnetje zetten omdat het bedrijf niet alleen goede dingen doet voor dieren, maar ook jongeren met problemen, die elders moeilijk een kans krijgen, stageplekken biedt. "Zo helpt Brutus jonge Zwollenaren met hun opleiding en uiteindelijk met hun kansen op de arbeidsmarkt. De Zwolse politieke jongerenorganisatie heeft daarom  een gouden bokaal gemaakt en deze gevuld met hondenspeeltjes, snacks en waardebonnen, allemaal gedoneerd door lokale dierenwinkels die ook bekend zijn met het goede werk van Brutus."

ROOD-coördinator Simon Zandvliet: ‘Wij merken dat Nederland harder is geworden en dat jongeren met problemen eerder afvallen. Zij vinden moeilijk een stageplek en juist het bedrijf Brutus geeft jongeren de kansen die zij nodig hebben. Hiermee laten ze zien wat sociaal ondernemen is. Brutus heeft het hart op de goede plaats en wij hopen dat veel meer bedrijven dit goede voorbeeld zullen volgen.’

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ja hoor! En wie denkt er aan het milieu? Een bokaal uitreiken aan een bedrijf die er openlijk voor uit komt dat het een uitlaatservice is. Heeft iemand enig idee wat uitlaatgassen met de natuur doet?


    ⚠️ Meld

  2. Best Antoine.

    Brutus is een honden uitlaat service zij laten dus honden uit. Naast dit doen zij ook opvang.
    ook ruimen ze de poepjes netjes op met papieren zakjes.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.