Aanhouding voor bedreiging bij het UWV

Zwolle – Een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagmorgen 16 juli aangehouden voor bedreiging. Hij ging ondanks een lokaalverbod de vestiging van het UWV aan de Koggelaan binnen.

Toen hij daar door een beveiligingsbeambte op aangesproken werd bedreigde hij de man woordelijk met de dood. De aangehouden man is ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Triest. UWV geeft mensen de mogelijkheid om te bestaan. Geeft mensen de kans dat ze niet onder een brug hoeven te leven. Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die zonder UWV geen toekomst zouden hebben. Waarom zou je in vredes naam een organisatie bedreigen die juist mensen kansen geeft? 🙁


  ⚠️ Meld

 2. @Hans van Eijsden Het UWV geeft mensen niet de mogelijkheid om te bestaan het is slechts een uitvoerend orgaan. En die man leefde kennelijk al onder een brug lol mss wel dankzij het UWV weet jij veel.


  ⚠️ Meld

 3. Hans van Eijsden: Zeker nog niet bij UWV gelopen. Zijn er afspraken gemaakt zijn hun de papieren kwijt en weten niets van de afspraken.
  Als je de leeftijd heb van 35 jaar ben je te oud. Maar wel solliciteren dat je een ons weegt, hun mogen je wel onder druk zetten ga je op je strepen staan dan heb het voor mekaar.
  Ik kan nog wel meer opschrijven maar dat heeft geen nut.  ⚠️ Meld

 4. @Beste hans,
  UWV is geen m….. bedrijf….
  Dus…..
  mijn overbuurvrouw had met die gasten te maken, sommige van hun zijn net robots totaal geen gevoel voor je persoonlijke situatie…
  Niet alleen zij maar hoor dat van veel mensen hoe ze bij UWV zijn…
  Het verhaal van de boven genoemde meneer ken ik niet dus kan daar niks over zeggen…


  ⚠️ Meld

 5. Ja BR. Je overbuurvrouw zal wel een maatstaf zijn van hoe het uwv werkt, belachelijk. Vind zij het vervelend om iets voor haar uitkering te doen?


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door Leonardo, op 17 juli 2015 16:52

  Het ligt altijd aan anderen, bv het UWV, nooit aan de mensen zelf. Zo makkelijk.

  Precies Leonardo!

  Bericht door Hans van Eijsden, op 17 juli 2015 12:37

  Triest. UWV geeft mensen de mogelijkheid om te bestaan. Geeft mensen de kans dat ze niet onder een brug hoeven te leven. Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die zonder UWV geen toekomst zouden hebben. Waarom zou je in vredes naam een organisatie bedreigen die juist mensen kansen geeft?

  Hij zal wel “verward” geweest zijn…het magische toverwoord voor als je je wil misdragen…
  En de andere reden is natuurlijk dat er wel eens fouten gemaakt worden bij UWV en dat dingen wel eens niet precies gaan zoals mensen verwachten/willen…tja, dan kunnen ze dit verwachten!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.