Grote schade bij ongeval Hasselterweg bij Zwolle

Zwolle – Vrijdagmiddag 17 juli heeft er iets voor 12.45 uur een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Hasselterweg met de Zwolseweg. Er vielen geen gewonden.

schermafbeelding_2015-07-17_om_22.41.18.jpg 

De personen konden zelfstandig uit de auto komen en de gealarmeerde brandweer hoefde niet te knippen, wel hebben zij een deel van het wegdek schoongespoten. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft zeker één persoon nagegeken maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wat de oorzaak van het ongeval is, is niet duidelijk. Beide auto’s zijn met grote schade afgevoerd door een bergingsbedrijf. Het verkeer werd tijdelijk voor een deel omgeleid al waren een aantal bestuurders het hier niet mee eens.

schermafbeelding_2015-07-17_om_22.40.45.jpg

schermafbeelding_2015-07-17_om_22.40.26.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Grote schade bij ongeval Hasselterweg bij Zwolle”

  1. We reden hier om 13.20 uur langs en moesten even omrijden. Snap niet dat mensen hier zo’n probleem van maakten. Wel dat de auto’s zwaar beschadigd waren en weggesleept moesten worden. Zag dat de bestuurders op een verhoging bij de verkeerslichten de gegevens uitwisselden. Bij terugkomst later op de middag lagen er nog wel de nodige glasscherven. Sterkte voor de betrokkenen.

  2. oorzaak lijkt mij wel duidelijk daar. Word niks voor niks met verkeerslichten geregeld. Net als de bestuurders die niet willen mee werken, zijn ook hier bestuurders die de verkeerslichten blijkbaar niet belangrijk vinden

Reacties zijn gesloten.