Soepeltjes meebewegen met Olga Commandeur

Zwolle – Een ontspannen sfeer, vrolijke bewoners, soepeltjes meebewegen met Olga Commandeur, mooie ontmoetingen, versterking van de band met de buurt, heerlijke hapjes en drankjes van de koks van de Molenhof, een koor met veel ervaring en nostalgische 60’s en 70’s muziek, loco-burgemeester René de Heer als super-enthousiaste kersverse fan, een fijne club Roadshow-ambassadeurs, typisch Hollands weer. Zie hier een korte impressie van de allereerste 70’s Roadshow op woensdag 15 juli.

Habion organiseert de 70’s Roadshow op al haar locaties voor het experiment ‘Bejaardenhuis, een 2e jeugd’ (www.een2ejeugd.nl). De roadshow is een bruisend evenement dat zich vooral richt op 65-plussers. Een dag vol leuke activiteiten, muziek, eten, drinken en workshops. Waar bezoekers kennis kunnen maken met TV-bekendheid Olga Commandeur (van Nederland in Beweging) en ter plekke mee kunnen doen met haar bewegingsles.

Bejaardenhuis 2e jeugd
De 70’s Roadshow organiseert Habion om voor de nodige reuring te zorgen. Onder andere door sociaal ondernemerschap een plek te geven in de verzorgingshuizen, waarbij de kennis en vaardigheden van de ouderen weer optimaal worden ingezet.

Artikel delen: