Een kijkje in de koelkast van Jonnie Boer

Zwolle – Een kijkje in de koelkast van driestererenchef Jonnie Boer. Daar vindt je de beste champagnes, geitenkaas, Franse kwark van de AH, en in zijn koelkast zal je geen cola aantreffen. Bekijk het hier:

https://youtu.be/CZizUDLDEnA 

Artikel delen:
Reacties 37
 1. Tja, een beetje niveau heeft een dergelijk voyeuristisch inkijkje niet echt,
  ook al is het van meneer Boer. Straks moeten wij ook nog meekijken in zijn volle vuilniszak?


  ⚠️ Meld

 2. Dat Hornbach bij de bestuursrechter afgelopen week de rechtzaak van Praxis en Gamma gewonnen heeft lees ik al helemaal nergens op WLZ.  ⚠️ Meld

 3. @Jeanine

  Wat een nieuws. WLZ gaat met deed dag achteruit.

  Dat ligt niet aan WLZ, denk ik.
  WLZ laat gewoon zien wat er binnen onze samenleving de meeste aandacht trekt.
  Blijkbaar denkt meneer Boer dat de gemiddelde Zwollenaar belangstelling heeft voor de inhoud van zijn koelkast.
  Maar ik ben het met je eens dat het wel een groot SBS6 gehalte heeft.


  ⚠️ Meld

 4. Denkt meneer Boer dat de gemiddelde Zwollenaar belangstelling heeft voor de inhoud? of komt WLZ bij hem aanbellen met de vraag of ze even het koelvak open mogen trekken, omdat de gemiddelde inwoner van zwolle etc etc…
  Maar dan nog WLZ word draaiende gehouden door vrijwilligers, ik ben blij dat ze heel veel nieuws en tijd in deze site steken.
  Ik hoef echt niet zoals bij de Telegraaf te lezen dat het Hondje van Bertha in de javastraat gestruikeld over niet gesnoeid onkruid.
  Ik lees het bericht, en daarna eens lekker zitten voor de comments daaronder.  ⚠️ Meld

 5. Jeanine wil denk ik haar “15 seconds of fame” hier. Daarom zeikt ze de redactie van WLZ liever en plein publique af. Zielig.


  ⚠️ Meld

 6. Ik vraag me af wat de klagers eigenlijk verwachten van WLZ. WLZ is een weblog. Ik vind bovenstaand item (een link naar een filmpje waarin een Zwolse ondernemer en BN-er centraal staat) helemaal relevant in de WLZ opzet, evenals het behalen van zwemdiploma’s, gouden bruiloften, aanrijdingen, raadsvergaderingen, voetbal en noem maar op. Hoezo geen nieuws? WEBLOG!

  En ja, sambal in de koelkast 🙂 (Maar moet niet)


  ⚠️ Meld

 7. Oh Agusi, wordt de bewaarplaats van deze broodnodige aanvulling bij “het eten” in twijfel getrokken:

  En ja, sambal in de koelkast smilies/smiley.gif (Maar moet niet)

  Moet zeggen dat ik niet anders weet als “in de koelkast”.


  ⚠️ Meld

 8. Noem het een futiliteit, maar sambal is in mijn keuken de dominante levensvorm onder de ingrediënten. Dat is een serieuze aangelegenheid.
  Als Bernard twijfels uit over de bewaarplaats gaan bij mij alle vlaggen omhoog.


  ⚠️ Meld

 9. Ha, kijk aan. Toch nog antwoord. Ik had er niet meer op gerekend.
  Maar als drie hetzelfde zeggen/doen, moet ik me ook maar eens aanpassen. Kijken of ik verschil proef.


  ⚠️ Meld

 10. @ Agusi

  Nog een liefhebber hier! Mijn favoriet: Sambal Badjak van Koningsvogel of de Surinaamse Sambal van Koningsvogel als het echt goed heet moet.

  Welke vind jij het lekkerst? Of maak je de sambal zelf?


  ⚠️ Meld

 11. Zelfgemaakte sambal is de baas en super heet. Maar Koningsvogel maakt goede sambals. Ik vind de mildere Trassi en Bawang Putih erg lekker.


  ⚠️ Meld

 12. Kijk, dat zijn nog eens tips. Neem aan dat je die Koningsvogel niet gewoon bij AH of Jumbo kunt aanschaffen. Val ik hier gelijk al door de mand als iemand die de dagelijkse boodschappen niet doet. Moet dan maar; voor de goede zaak.


  ⚠️ Meld

 13. Ben Koningsvogel nog niet in Zwolle tegengekomen (ook niet echt gezocht). Maar in Arnhem is een grote toko die het verkoopt. Kom er wel ‘ns en dan gelijk paar potten inslaan 🙂


  ⚠️ Meld

 14. Meer inslaan, na vooraankondiging op het onvolprezen WLZ, …kraampje bij bijvoorbeeld “de engel’ plaatsen…ja hoor, je mag er gerust een paar cent op verdienen?


  ⚠️ Meld

 15. Ik vond het wel geinig om even in de koelkast van de familie Boer te mogen mee kijken. Hij heeft het vooral over vlees en drinken. Zouden ze verder geen groenten, fruit, pasta, aardappels en brood eten?


  ⚠️ Meld

 16. Jonnie Boer nu, uitvoerig, live op Radio 2. Hij ligt met de boot bij Het Smits Paviljoen[/url]. Als geboren Gieterse…oeps…het gaat nu over zuurkool. Straks krijgt hij het eerste exemplaar van het ‘Gieterse monopolyspel’ overhandigd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.