Groep mannen mishandelt jongen

Zwolle – De politie in Zwolle heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 juli vier mannen (22, 22 en 25 jaar uit Uddel en 36 jaar uit Ermelo) aangehouden na de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Zwolle.

Agenten kregen rond 01.00 uur de melding dat een jongen op de Grote Markt in Zwolle zou zijn mishandeld door vier personen. De jongen bleek zonder duidelijke aanleiding te zijn geschopt en geslagen door de vier, voor hem onbekende, mannen. De jongen had diverse verwondingen aan zijn gezicht en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie kon de mannen enige tijd later in de omgeving aanhouden. Zij worden verdacht van de mishandeling. De mannen krijgen proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 34
 1. Religieus geweld vanuit de bible belt ?

  Die hikstad weet er wel weer een anti Christelijke draai aan te geven he? een gemakkelijk inkoppertje noemen ze dat.;)


  ⚠️ Meld

 2. @ Observer, ik vind het wel humor. Als het 4, op het eerste oog…lichtgetind en uh er uitziend als Ali B-boys betrof was de wereld te klein.

  Nu: weet eigenlijk helemaal niet of Uddel op de bible-belt ligt. Maar de oudste heeft vast de leidende godsdienst 😉

  Hoe in en in triest (22, 22, 25 jaar en…) een boy van 36 met een gezin?
  En (gewoon goed mogelijk) mogen weer, zo voorin mogelijk, in de kerk
  en de heilige bink uithangen? Helaas gebeurt het teveel dat er in een kerk “verkeerde mensen” voorin zitten. Weet je Robby nog?

  En zondags in de kerk
  Dan zit daar zo’n meneer,
  Stijf als een houten plank
  Met spijkers in zijn kop
  Te kijken in zijn bank.
  Een zwart lakens pak
  Om zijn zondige lijf,
  Bang voor de duivel
  En bang voor zijn wijf.
  En zuinig een cent
  In het zakje doen.
  Zo koopt hij zijn ziel weer terug
  En zijn fatsoen.
  En jij moet achteraan
  In het donker ergens staan
  Zoals het hoort.

  Rob de Nijs maakt overigens nogsteeds, goeie muziek!

  G*d wat heb ik me er vaak aan geërgerd. Waarmee ik natuurlijk absoluut niet wil zeggen dat iedereen die voor in een kerk zit…daar niet hoort en wel wat minder bescheiden had kunnen zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Religie verdeelt mensen meer dan dat religie mensen samenbrengt vrees ik. Als ’t andersom is; praat me bij.
  En @Dick Goeie kwotes van Rob! FrankieB is ook wel zo’n beetje ok. Denk niet wit en denk niet zwart; denk met je hart 😉  ⚠️ Meld

 4. Wat een idioot gebabbel weer hier, dit heeft niets maar dan helemaal niets met “geloof” te maken, maar met drank…. voor het zelfdegeld zou je kunnen sugereren dat alle vier lid waren van de “SP/PVV” of een ander politiek geloof, of “vegetariers” waren….slaat toch nergens op…typisch “vara gedrag” zou je haast zeggen, om in de zelfde denktrant te blijven, echt 1950 .. Is het niet erg genoeg dat je zo maar op straat aangevallen kunt worden door bezopen volk? Kroegen dicht om 23:00h zou een oplossing kunnen zijn, en vooral geen voetbal meer…>:( Maar dan kom je aan de religie van de schrijvers van ingezonden brievn…dat kan natuurlijk niet >:(


  ⚠️ Meld

 5. Eens Hikstad met

  FrankieB is ook wel zo’n beetje ok. Denk niet wit en denk niet zwart; denk met je hart

  Heel mooi nummer ook!

  Ben het niet eens met:
  Bericht door Hikstad, op 18 juli 2015 18:06
  Religie verdeelt mensen meer dan dat religie mensen samenbrengt

  Je bedoelt waarschijnlijk met mijn afkeer van “hypocriete kerkgangers” ook dat dat “kerkgangers verdeelt”. Vanuit “mijn tijd van 2x op een zondag volle kerken” weet ik niet anders als dat de anderen het over de hypocrieten hebben in dit soort bewoording “Laat ze zich toch lekker zelf voor lul zetten.

  Heb echter in het algemeen, in de maatschappij, op straat, op school of op het werk, bij je vereniging etc. een bloedhekel aan hypocrieten.
  “Iemand die zich beter en eerlijker voordoet dan hij of zij is, of daarnaar handelt jegens anderen”. Nog een mooie definitie “Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden zelf in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen. …”

  Kan natuurlijk alleen over het Christelijke…met name de Protestantse- en tegenwoordig ook Evangelische tak spreken:
  Die hypocieten worden op de koop toe genomen. Die had je in Jezus’ tijd ook talrijk. Maar mijn ervaring is dat

  het Christelijke…met name de Protestantse- en tegenwoordig ook Evangelische tak

  Wel degelijk samenbindt!
  O.k. die Gereformeerde Bond (veel hel en verdoemenis), ook wel Zwarte Kousen-kerk van vrogger was mijn kerk absoluut niet. Was laaaaaaaaang niet de enige in Zwolle. Want waar 30 jaar geleden nog De BoerenKerk, De Bethlemse- en de Jeruzalemkerk gewoon 2x op een zondag (zoals wij zeiden): “stijf uitverkocht, tot op de laatste tribunezetel af”. En waar zijn al die mensen 30 jaar later gebleven?
  Ken ze die “mee” zijn gegaan naar Kampen. Naar een soort gelijk-gestemde kerk. Het gros is opgegaan in de PKN. Die in Stadshagen, kom ik nog af en toe met mijn broertje (véél te weinig)…is zéker een “samenbrengende kerkgemeenschap”. Helaas preekt onze favoriete (vrouwelijke) dominee er tegenwoordig nog erg weinig. In Stadshagen waren er zelf, in het begin, ook Katholieken bij betrokken. Tot ieders tevredenheid. Toen, echter, had het bisdom geen geld meer en denk is dat ze wilden dat de Katholieken weer in hun “eigen” kerk kerkten. De Katholieken waren ineens weg….

  We “shopten” door de tijd in Zwolle: De Fontein in Stadshagen…wist dit nog niet maar is veelzeggend

  Deze kerkdiensten worden georganiseerd door de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt). De naam gereformeerd zegt iets over de loop in de geschiedenis van deze kerk. Het geeft ook aan dat we graag een kerk zijn die de Bijbel steeds opnieuw op de tijd betrekt. Niet op het verleden, maar juist op vandaag en morgen.

  Wij vonden ook hun muzikale beleving meer aanspreken. En er blijkt veel samenhang uit die gemeente. Opvallend vond ik ook de keren dat ik (is dit openbare informatie….ja dat is openbare informatie) op het stembureau heel veel kerkgangers terugkwamen naar De Fontein om te stemmen…..De CU haalde namelijk glansrijke overwinningen. En dat is mijn partij niet.

  De VEvangelischeK is helemaal wat. Blijmoedig én absoluut een gemeenschap. Hoeveel volk daar ook op 1 zondag komt…Ze hebben, of kunnen iedermoment een nieuwe accomodatie krijgen. Volgens mij zijn ze (zeker bij Henk Stoorvogel, waarover wij alleen maar kunnen meepraten) uit hun voegen geknapt in De WRZV-hal. Wij vonden de muziek daar nog aansprekender. Erg positieve instelling. Maar met mijn kritische blik, vond ik hun niet-kritische en volgzame duiding van Israël absoluut niet aansprekend! Voor mij misschien toch een reden om daar nooit meer heen te gaan. Heel bijzonder was daar voor ons:
  – er viel een oudere kerel uit de bank en hij ging snel weer zittend zingen…terwijl die vrouw naast hem gewoon de hele tijd bleef zingen.
  Ze had zoiets berustentds van “Ja, dat doen ze, gelovigen”. Ook word er met enige regelmaat geschreeft met de armen in de lucht. “Hallelujah” en of “Am?n”. Tja dat hoort er allemaal bij. Wij blijven zondags om ons heen kijken. Zo willen we ook absoluut nog een keer naar dominee Arie van de Veer.

  Mijn/onze ervaring is dus dat er in de diverse “gelovende bloedgroepen” toch héél veel samenhang is. Je wordt er, waar je ook binnenkomt, gelijk bij betrokken.

  Hoor nu trouwens een Hazes’ medley met o.a.

  Dan geniet ik van de dag
  Zondag is een korte dag
  In dat kleine stukje bos
  Even divie met verlos
  Wat de dag die gaat zo vlug
  Straks gaan ze naar huis terug
  Vraag me niet hoe ik me voel
  ??s avonds in die vreemde stoel
  in het park zo alleen
  en die rotzooi om me heen
  dan verlang ik naar hen
  waar ik toch een deel van ben
  het is voor even maar we zijn weer bij elkaar

  zondag om een uur of 10
  dan mag ik heel even de kinderen zien
  dat is alles wat mij overbleef
  na de brief die je mij gisteren schreef
  o zondag om een uur of 10
  dan mag ik heel even de kinderen zien
  elke dag duurt lang voor mij
  maar de zondag gaat zo voorbij

  zondag om een uur of 10
  dan mag ik heel even de kinderen zien
  dat is alles wat mij overbleef
  na de brief die jij me gisteren schreef
  o zondag om een uur 10
  dan mag ik heel even de kinderen zien
  elke dag duurt lang voor mij
  maar de zondag is zo voorbij

  GELOOF (;)) het of niet, maar misschien ga ik e.e.(vele)a. nog eens aan elkaar schrijven….tot wie weet een soort boekje. Heb al veel concept materiaal verzameld. Het Protestantse/Evangelische geloof, komt dan zeker aan de orde. Als ik tenminste tijd van leven heb. 🙂


  ⚠️ Meld

 6. @ Bericht door will, op 18 juli 2015 18:35. Mooie gelegenheid toch, om jouw visie/ervaringen eens voor het voetlicht te werpen?
  – huh dat het drank met drank te maken heeft, zou goed kunnen. Maar waarom niet en/of met drugs én/of misschien toch wel: Het jarenlang klein houden van kinderen op de biblebelt?
  – Deze vat ik niet…. voor het zelfdegeld zou je kunnen sugereren dat alle vier lid waren van de “SP/PVV” of een ander politiek geloof
  (wat is een ander politiek geloof?)
  – Vat ik ook niet: “vegetariers” waren
  – Haha wat heeft de VARA hier nou weer mee te maken?….”…typisch “vara gedrag”
  -???? om in de zelfde denktrant te blijven, echt 1950 .. Is het niet erg genoeg dat je zo maar op straat aangevallen kunt worden door bezopen volk?
  – OEPS, dit is anno 2015 best lastig te bewerkstelligen. En waar moet de jeugd dan hun vertier/plezier en weekendbeleving van hebben? ” Kroegen dicht om 23:00h zou een oplossing kunnen zijn, 30 jaar geleden gingen de kroegen in Oosterwolde en Staphorst bijvoorbeeld wel om 0.00 uur dicht omdat dan de zondag begon.
  en vooral geen voetbal meer
  -“Maar dan kom je aan de religie van de schrijvers van ingezonden brievn…dat kan natuurlijk niet”….ook hier begrijp ik geen hol van.


  ⚠️ Meld

 7. Kan iedereen zijn religie fantasie van 2000 jaar geleden niet gewoon lekker voor zich houden anno 2015 weten we wel dat het een leuk verhaaltje was in de tijd dat 90 % van de wereld analfabeet was,
  en alles geloofde wat er gezegd werd.
  Dino’s hadden niet bestaan de aarde was plat en bestond pas een paar duizend jaar.
  Echt iedereen die daar in gelooft kan je niet serieus nemen.
  Sterker nog, eigenlijk een ziek idee.
  Evenals het mishandelen van een persoon met 4 man. Ziek


  ⚠️ Meld

 8. Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden zelf in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen. …
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hypocriet

  Ik moest ’t ff opzoeken yep. Maar dat lezende begrijp ik je reactie niet.
  Op welke gelovige voorwendsels heb je ons kunnen betrappen?  ⚠️ Meld

 9. @Dick; Dank voor mij uitgebreid bijpraten! Hoe het over ‘hypocrieten’ gaat opeens begrijp ik niet helemaal. Wel mooi te lezen dat religie toch wel degelijk samenbindt. Op heel lokale schaal zo te lezen.  ⚠️ Meld

 10. Mooi antwoord Hikstad. Zal nog even kijken in welke context dat stukkie over “hypocrieten staat”. Dat vind ik namelijk wel interessant….heb er waarschijnlijk weer te bevlogen overheen “getypt”. Bedankt voor het attenderen.


  ⚠️ Meld

 11. @De cock. Als we de verhalen mogen geloven was er ongeveer een jaartje of tweeduizend geleden iemand op deze planeet die water in wijn kon veranderen. Nouja, da’s best indrukwekkend lijkt me. Ik vraag me af of ’t allemaal verzinsels zijn. Of dat er toch een soort van ‘waar rook is, is vuur’ dingetje mee is. Ik kan water in koffie veranderen. Met de Senseo. Wat voor apparaat had dat guppie bij zich denk je? Of deed’ie ’t gewoon uit de losse pols? Magie?
  Wie ’t weet mag ’t zeggen!  ⚠️ Meld

 12. @ Hikstad…jij schreef

  Bericht door Hikstad, op 18 juli 2015 18:06 Religie verdeelt mensen meer dan dat religie mensen samenbrengt vrees ik. Als ’t andersom is; praat me bij.

  Toen trok ik maar zo, de misschien onjuiste conclusie. “Je bedoelt waarschijnlijk dat hypocretie kerkgangers verdeelt”.

  Laat ik even dat deel over “afkeer” (waarmee ik het persoonlijk wou maken) weg.

  Waarop ik ‘los ga’ over hoe ik denk over hypocretie in het algemeen en bij kerk-/moskee-/synagogegangers in het bijzonder….dat laatste vind ik nog erger omdat zij, door hun kerkbezoek, aangeven dat ze hypocretie verfoeilijken.
  Geldt natuurlijk ook voor religieuze mensen die gewoon thuis geloven.
  De divers godsdiensten laten (naar mijn beleving) altijd verbaal of non-verbaal merken dat zij niet hypocriet zijn…..

  Hier passen die zinnen uit die hit van Rob de Nijs weer uitstekend. Vind dat

  En zondags in de kerk
  Dan zit daar zo’n meneer,
  Stijf als een houten plank
  Met spijkers in zijn kop
  Te kijken in zijn bank.
  Een zwart lakens pak
  Om zijn zondige lijf,
  Bang voor de duivel
  En bang voor zijn wijf.
  En zuinig een cent
  In het zakje doen.
  Zo koopt hij zijn ziel weer terug
  En zijn fatsoen.

  Het hypocriete gedrag hier namelijk uitstekend benoemd.

  Zelf werd ik er al kwaad van. Dan komt het als niet-gelovigen (wel eens in mijn zeer nabije kring gevraagd)…nog walgelijker over, volgens mij.

  De rest van de tekst….is idd puur frustratie en

  heb er waarschijnlijk weer te bevlogen overheen “getypt”.

  Laat ik het hierbij, want de rest is dus al bij gister 19:39 geplaatst.
  —-
  Toch nog even (voor mij, uh, ook lastige).

  Je bedoelt waarschijnlijk met mijn afkeer van “hypocriete kerkgangers” ook dat dat hypocroet zijn, “kerkgangers verdeelt”. Vanuit “mijn tijd van 2x op een zondag volle kerken” weet ik niet anders dan dat de mensen die niet zo frequent naar een “zwarte kousen kerk” gingen nogal makkelijk en terecht konden schieten op de (natuurlijk op zoveel kerkgangers) best veel hypocrieten.

  Dan was de bewoording van velen toch eigenlijk te mild, als:
  “Laat ze zich toch lekker zelf voor lul zetten”. Het volgens mij namelijk nog triester.
  Zoals ik hierboven als schreef. dat laatste vind ik nog erger…dat zij niet hypocriet zijn  ⚠️ Meld

 13. Niks geen waar rook is is vuur. In die tijd al helemaal niet.
  Zelfs de brandende struik is terug te leiden naar vuurvliegjes, en hallucinerende plantjes.
  Een klein kind weet dat ook.
  En er zijn nu zelfs mensen op deze bol, en ook hier op deze site die menen te denken dat een opperwezen ( god ) die jongen in elkaar heeft laten slaan door 4 anderen.
  In de middeleeuwen hadden we zo de christenen, en nu de moslims die hier daadwerkelijk in geloven.
  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. !!!!  ⚠️ Meld

 14. Je geniet er echt van of niet @ hikstad, om het geloof, en gelovigen te schofferen, bij zowat elk topic waar het maar mogelijk is. Slechte ervaringen misschien, koorknaapje geweest? Wat mag jij blij zijn dat je hier woont en bijvoorbeeld niet in Saoedi-Arabië. Wat heeft dit onderwerp ?berhaupt met wat iemand gelooft te maken? Totaal niets. Sterkte voor die jongen, nare ervaring.


  ⚠️ Meld

 15. @ De cock, Oh ja?

  En er zijn nu zelfs mensen op deze bol, en ook hier op deze site die menen te denken dat een opperwezen ( god ) die jongen in elkaar heeft laten slaan door 4 anderen.

  Ook op dit draadje dus: Naam en toenaam?
  Je komt namelijk nogal overtuigd over.


  ⚠️ Meld

 16. Yep de cock, ben ’t met je eens.
  Al die dingen zijn van duizenden jaren geleden.
  Wel mooi om te ondervinden waar we vandaan komen.
  Er is wel iets gaande trouwens. De wetenschap gaat
  heel erg hard tegenwoordig, ook in gebieden die
  ‘Magie’ lijken te zijn, of ‘Religie’ lijken te zijn.
  ’t lijkt haast wel of alles bij elkaar gaat komen, voor
  zover ik ’t zie.
  Nog een heel klein eindje.  ⚠️ Meld

 17. Sorry voor de vertraagde reaktie @D.B ik zag je berichtje over ’t hoofd.
  Ik zou heel zeker niet willen schofferen en dat doe ik ook niet denk ik.
  Ik geniet er inderdaad wel van om te vragen hoe ’t precies zit.
  Soms komt er een zinnig antwoord. Soms een onzinnig antwoord,
  soms helemaal geen antwoord. Maak ik me geen zorgen over.
  Meestal namelijk valt er iets te leren.
  Om je vragen zo goed mogelijk te proberen te beantwoorden, wat bedoel je met de term ‘koorknaapje’. Verwijs je daarmee naar het sexueel misbruik dat in de katholieke religie min of meer de gewoonte is geweest?
  Nouja, laat maar weten wat je wilt weten.  ⚠️ Meld

 18. De jongen bleek zonder duidelijke aanleiding

  Dat vind ik altijd zo vaag. Ik lok nooit wat uit, en ben ook nog nooit in elkaar geslagen. Alle keren dat ik het (bijna) fout heb zien gaan, zat er wel degelijk een aanleiding bij. Bij lange na niet altijd terecht, maar wel degelijk meer dan niks.


  ⚠️ Meld

 19. @Japser,
  Dat gebeurt elke week dat mensen zonder aanleiding klappen krijgen de voorstraat, melkmarkt of welke plek dan ook in de binnenstad..
  Als je uitgaat moet tegenwoordig rekening houden met het feit dat je zomaar geslagen kan worden,, IK ga elke zaterdag uit en ik zie wat voor ellende er is en hoe sommige gasten gewoon ruzies zoeken en hoe agressief veel mensen zijn…
  Dat is tegenwoordig het uitgaan in onze stadje…
  In meeste gevallen is het erg triest om te zien dat de politie het gevaarlijk werk doet en de agenten hun leven riskeren maar dat de rechters die gasten daarna vrij laten….


  ⚠️ Meld

 20. Het ligt wat genuanceerder…Mag zelf ook graag onze mooie binnenstad bezoeken…en al vele jaren nixxx meer op dat vlak mee gemaakt

  sommige gasten gewoon ruzies zoeken en hoe agressief veel mensen zijn

  Dit gebeurt welliswaar nogsteeds. Hoor nog wel eens wat, omdat 3 rond de 20-ers (van bij ons thuis) regelmatig in onze gastvrije en gezelligeg binnenstad bivakkeren. Hun hebben (afkloppen, dat besef ik ook) nog nixxx noemenswaardigs meegemaakt in dezen.
  Wil niet opscheppen, kan ook (volgens ingewijden téveel negatiefs neerzetten. Maar het heeft ook met je eigen houding te maken.
  Wij hadden (en hebben) diezelfde maat…die vrogger altijd en overal (Voorstraat en bij X-Ray waren zijn favorieten) “stront opzocht” natuurlijk met de “badboys van de stad”…tja zijn probleem toch…je denkt toch niet écht dat we hem gingen helpen? Haha was ook niet nodig meneer was/is mans genoeg. Hij zou onbeleeft hebben geweigert 🙂

  Ze zouden de negatieve invloed van (serieus waar) Wezepers in onze mooie stad (de afgelopen, pak weg 40 jaar) eens moeten onderzoeken. Sowieso van boeren (heb nixxx tegen boeren: ben(ny) het met Normaal eens dat de boer de keer’l is…..maar giet er niet teveel drank in want dan zien ze Zwolle als speelstad (zeer waarschijnlijk omdat op dat duffe platteland nooit wat spectaculairs gebeurd.

  En…heb ik al eens eerder uitgeschreven hier: maat en ik werden lomp/ruw opgepakt bij het begin van de Voorstraat. Ze waren (haha lachen om de k*smoes….op weg naar wat wichtigs in de Kamperpoort……Ja natuurlijk en dan neem je ons mee voor een ondefinieerbaar vergrijp (1 van ons 2 stond iets te ver in de rijrichting van de politiebus…slim van ze dat ze gelijk wegreden want ze hadden het uitgaanspubliek inmiddels ook tegen hen: fikse boete voor ons beiden en uit mogen slapen tot zondagmiddag. Waardoor we &^*%# de bekerfinale met Ajax misten. We hadden gratis kaartjes.
  Natuurlijk heb ik op hoge poten een brief gestuurd…hoorde van een elftalgenoot (ook pliesie) dat die wout….zal zijn naam niet noemen, maar hij was zelfs voor zijn jeugdige leeftijd té lichtontvlambaar…………was overgeplaatst naar de duffe polder
  :D:D:D Toch nog enige genoegdoening.

  Wat ik wil zeggen, je kunt niet zomaar (ongefundeerd) iemand, een groep of 1 (politie) man de schuld geven. Dat over die Wezuppers en veel “boeren” is natuurlijk proefondervindelijk over de laatste 40 jaar Zwolle én ik hoor natuurlijk hier thuis nog wel eens wat….en ja Japser: het kan zelfs jou overkomen.

  Heb mijn kinderen DIT wel meegegeven…vrij naar Kenny Rogers

  Promise me, son
  Not to do the things I’ve done
  Walk away from trouble if you can
  Now it don’t mean you’re weak
  If you turn the other cheek
  And I hope you’re old enough to understand
  Son, you don’t have to fight to be a man  ⚠️ Meld

 21. Frappant Dick. Juist in Hattem zijn het ook de Wezepers die voor meer als 50% van de geweldsdelicten verantwoordelijk zijn. Meestal na drank en snuifje. Vele hebben daar ook een horeca verbod.


  ⚠️ Meld

 22. @ D erk…heel bijzonder volk. Kan zo een naam noemen van een altime Ajax-hooligan…die bijvoorbeeld aan het Heerderstrand gewoon een gezellige kerel was. Ook als je em later nog eens in de WHC-kantine tegenkwam. Maar dat een groot deel van de “harde kern door de jaren heen” uit Wezep komt, is een publiek geheim. Heb me ook eens laten vertellen dat veel Feyenoord-hooligans daar vandaan komen. Nixxx verbaast me meer over Wezep en WHC. Temeer omdat ik tijdens verjaardagen de andere kant op (‘T Harde/Oosterwolde/Oldebroek/Elburg) door de jaren heen hetzelfde hoor. Wellicht een aanknopingspunt voor de verantwoordelijken (burgervader?) om eens voor vertier in Wezep zelf te zorgen?

  Voor zover ik weet, klopt jouw laatste regel ook.


  ⚠️ Meld

 23. Ik grijp in voor het gebeurt, ik sleur iemand die door zijn gedrag dit soort zaken uitlokt weg van plekken waar hij of zij het vindt. En als diegene dat niet wil, dat verlaat ik zelf die plek. Ik blijf sowieso niet kijken, publiek is wat ze willen.


  ⚠️ Meld

 24. Was bij ons (19:31) geen beginnen aan Jap….hij vond het veel te leuk om zich in zijn eentje te redden. En…verd…hij redde het ook altijd in zijn eentje:) Je denkt toch niet dat wij door dat nep-stoere gedrag onze avond lieten vergallen? Mooi compliment van hem, een tijd geleden: ” Als ik jullie niet was tegengekomen. was ik in de goot beland….moet absoluut zeggen dat meneer het anno 20/7/2015 (vooral ook door hard en veel te werken) donders goed voor elkaar heeft. Het zij hem van harte gegund. Kom dan ook altijd met veel plezier langs, om te genieten van de gastvrijheid van hem én zeker niet te vergeten zijn dame.

  Idd, vooral niet blijven kijken!

  Noem zijn bijnaam hier expres niet, omdat ie te berucht was/is in mooi-Zwolle.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.