Nieuw dance event tijdens Stadshagen festival

Zwolle – Zoals veel mensen al weten vindt het oorspronkelijke Stadshagen festival plaats op zaterdag 15 augustus. Nu is er dit jaar iets nieuws! Jongerencentrum Level Z uit Stadshagen organiseert de vrijdag ervoor een dag voor de jeugd.

stadshagenfestival.jpg 

Vanaf 14.00 uur vindt er een tienermiddag plaats. Dit vol met leuke, sportieve spellen en schmink etc. Dit is voor de leeftijd 4 t/m 16 jaar en duurt tot 17.00 uur Om 19.00 uur begint de avond. Deze avond staat in het teken van dj’s. Het wordt een dance avond met als genres house en techno. Ook doen de jongeren van Level Z actief mee. Zij staan achter de bar en begeleiden de artiesten. Maar ook zijn zij zelf artiesten! Jermaine, Jurrian Jarrix en Edwell zijn er om deze avond tot een succes te maken. Om het helemaal mooi af te sluiten treden Xanto Dex en Bob Holtkamp op! Verder zal er nog een verrassing zijn.

Timetable:
19:00 – 20:00 Jermaine
20:00 – 21:00 Jurrian Jarrix
21:00 – 22:00 Edwell
22:00 – 23:00 Xanto Dex
23:00 – 00:00 Bob Holtkamp

Artikel delen:
Reacties 9
 1. 2 daags Stadshagenfestival: vrijdag 14/8 én zaterdag 15/8!

  Het wordt zo’n beetje elk jaar spectaculairder. Wat koester ik de zoete herinneringen aan het mede mogen organiseren….dit is de

  15e editie al!

  Alle suc6 met de voorbereidingen; op alle fronten!


  ⚠️ Meld

 2. Wauw, twee dagen in herrie zitten..
  Wat verschrikkelijk! Want stel je voor dat je in een stad festivals hebt, hoe durven ze!!

  Kun je niet tegen lawaai, festivals, feestjes, wat dan ook, ga dan lekker aan de rand van een dorp wonen! Of beter, een hutje op de hei! Stelletje bejaarden… (hoewel dat nog een belediging voor bejaarden is, die kunnen dit over het algemeen nog beter waarderen)


  ⚠️ Meld

 3. @ Jeanine, (op 25 juli 2015 8:59) zet wéér in op meer bezoekers.

  Het wordt rlk jaar minder en minder, geklooi met muntjes en kaat

  Muntjes werken voor het vele personeel achter de kassa’s en acht de bar zoveel handiger. Is toch voor jezelf ook prettig als je al in benevelde toestand (hoeft absoluut niet hoor!) naar kleingeld moet zoeken?
  Wat bedoel je met

  kaat

  Een kaart? Volgens mij is toch nergens een kaart nodig?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.