Politie zoekt voortvluchtige man

Zwolle – De politie is op zoek naar Nazir Ahmad Chaudhry. De 68-jarige man is voor het laatst in Zwolle gezien. Hij werd vrijdag op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

schermafbeelding_2015-07-25_om_10.15.48.png 

Nazir Chaudhry is op 12 mei 1999 veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf. Hij is veroordeeld voor zware mishandeling, met de dood tot gevolg, op zijn 3-jarige stiefzoon. Chaudhry was in afwachting van zijn rechtszaak vrijgelaten. Sinds zijn veroordeling is Chaudhry niet meer gezien. Chaudhry heeft een licht getinte huid en is kaal.

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Ik snap er echt niks van.
  In 1999 veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf en nu 6 jaar na dato nog steeds op vrije voeten?
  Zou de rechter gedacht hebben dat deze man netjes op de stoep van het politiebureau zou zitten gaan wachten totdat ze hem vriendelijk zouden uitnodigen om plaats in de cel te nemen?
  Lieve, lieve mensen van de Rechtbank, die meneer zit al lang weer heerlijk een paar jaar in het zonnetje van zijn thuisland sterke verhalen aan zijn vrienden te vertellen.


  ⚠️ Meld

 2. Wat een ongelooflijke slappe hap die rechters in Nederland. Je zou je diep moeten schamen als je als rechter zo’n crimineel vrij laat.


  ⚠️ Meld

 3. Hier begrijp ik niks van….
  Kan iemand mij misschien dit even goed uitleggen???
  De man is veroordeeld voor zware mishandeling tot dood als gevolg en die mocht in vrijheid afwachten???
  In welke land in de wereld kan dit gebeuren??
  Het is toch niet te geloven….  ⚠️ Meld

 4. Wat een ongelooflijke slappe hap die rechters in Nederland. Je zou je diep moeten schamen als je als rechter zo’n crimineel vrij laat.

  Helemaal mee eens! Maar weet wel dat de landelijke politiek dit uiteindelijk bepaalt!


  ⚠️ Meld

 5. In 1999 veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf en nu 6 jaar na dato nog steeds op vrije voeten?

  We leven al in 2015, dus het is 16 jaar na dato (wat het nog erger maakt)…..


  ⚠️ Meld

 6. lekker op vakantie
  vallen ze hem al weer lastig ….;)

  het is nu toch v/d week slecht
  hij zit al weer thuis in zijn zonnige land8)


  ⚠️ Meld

 7. Deze foto staat echt niet sinds die vrijdag op de opsporingslijst. . Deze man staat al jaren op lijst, vind dit een beetje een rare topic…

  Desalniettemin is het belachelijk dat zo’n man al 16 jaar vrij rondloopt.. Gewoon na de uitspraak direct de cel in, geeft je ook geen kans om te vluchten. .


  ⚠️ Meld

 8. Waarom hebben ze de kerel niet veel eerder op de nationale opsporing lijst geplaatst? Zoveel jaar na dato, heeft toch helemaal geen nut meer. Die is allang gevlogen naar het buitenland. Plaatsen op een internationale lijst zal denk ik meer helpen. Wat staan er trouwens leuke namen op die lijst. Welgeteld één Nederlandse…..


  ⚠️ Meld

 9. @mickkkeke waarschijnlijk omdat de laatste update gisteren was. Zie opsporing lijst. Hij staat tussen al die andere buitenlanders.


  ⚠️ Meld

 10. Lekker jonk, maar ook 68 he: Zal toch wel niet super-onplofbaar zijn; snelheid en soupel in de spiertjes; beweegbaarheid.
  Als hij goed een wapen bij zich zou kunnen hebben…uh…zou het er misschien toch niet bij hebben gestaan (ivm nodeloos angst in Zwolle blazen). Wens de politie alle voortvarendheid, succes en geluk met deze belangrijke missie!

  Dit is toch een blunder van de rechtelijke macht dan?

  Chaudhry was in afwachting van zijn rechtszaak vrijgelaten. Sinds zijn veroordeling is Chaudhry niet meer gezien.  ⚠️ Meld

 11. >:( Hebben we momenteel geen discreminator-topic? Zul je net zien als je er 1 nodig hebt >:( Poging dan:

  Mag ik verwijzen naar de voorpagina van De Stentor van vandaag: dat gezin dat weg wil…..o.a. door de sfeer die Geert in NL wil creeeren. Er staat ook gewoon een PVV-mening bij he: “tjoo he, en blijf daar maar”..zoiets Als je dan ook nog de 2 pagina’s leest waarnaar het artikel verwijst en die 2 staatjes van hier wel (Nederlandse Turken dus)
  en niet geboren (alleen) Turken volgens mij……………………….

  OGEN VIERKANT UIT DE KOP SCHAMEN!

  Misschien is,vooral de reportage, nog wel op www te lezen.


  ⚠️ Meld

 12. We hadden toen toch zo veel “gevangen-capaciteit” over dat veel Belgische-gevangenen hier mochten verblijven?

  Na die wous van een Opstelten, die er gewoon bij het eerste de beste huis in Stadshagen, wordt uitgeluld. Die zijn uiterst vage maatje Fredje T. ohne muhe in zijn val meeneemt (naar goed Egocentrisch-VVD-gebruik). Is die brallende korpsbal-kakker, nu op o.a. Justitie) dus ook al ongeschikt gebleken 😮


  ⚠️ Meld

 13. Hebben we momenteel geen discreminator-topic?

  “Onder discriminatie verstaat men het anders behandelen van mensen of groepen (meestal minderheden) op basis van uiteenlopende kenmerken zoals afkomst, ras, geboorteland, geloof, politieke of religieuze overtuigingen, sociale gewoonten, sekse, seksuele geaardheid, taal, handicap, leeftijd, enzovoort.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Discriminatie

  naar goed Egocentrisch-VVD-gebruik

  De enige discremininator (mooi verzonnen woord) ben jezelf.

  En deze man zit zoals vele anderen en toekomstigen met een dubbel paspoort heerlijk te genieten van de zon en onze belastingcenten. Het is niet alleen het falen van justitie, ook de burgers die stemmen op een zo gematigd mogelijk rechtsysteem.  ⚠️ Meld

 14. @ Inkoppertje, op 25 juli 2015 15:19, bedoel idd die wiki-uitleg. Je weet toch wel dat sommige mensen hier, het absoluut nodig vinden om een topic zoveel mogelijk benaderen met een instelling of de ene mens meer/beter dan de ander zou zijn?
  Kan gerust zeggen dat we er nu, toevallig, geen één hebben.

  :D:D:D Had van een naam als “Inkoppertje” niet anders verwacht als dat je deze panklare voorzet, zo op je voorhoofd liet stuiteren waarna ie al zat. Maar degene die mij kennen weten dat ik die tekst enkel neerzet om te provoceren en reacties uit te lokken. Sorry, maar ik kan het soms niet laten. Zeker als de reactie al na 12 minuten plaatsvindt 😉 Maar uh, nixxx aan 15:07 is gelogen toch?

  (Er staan ook nog wel 2 vraagtekens in)

  Het is niet alleen het falen van justitie, ook de burgers die stemmen op een zo gematigd mogelijk rechtsysteem.

  Begrijp ik niet. Dus als je op een andere partij club dan de PVV (of wellicht ook de SP) stemt had je hem mog langer achter de tralies kunnen houden?


  ⚠️ Meld

 15. @dick, jij bent de eerste die dit topic weer in de politieke en discriminale sfeer trekt, dat is inderdaad provocerend en heeft een averechtse werking op een objectieve benadering van deze topic.
  We hebben het hier gewoon over een laffe man die (misschien wel cultureel belast) z’n eigen stiefkind doodslaat.
  Dat kan uiteraard in iedere cultuur gebeuren maar aanvaard dan wel de consequenties van je daad.
  Ondertussen maakt het de burgers zeer begrijpelijk kwaad dat je je met een tweede paspoort zo gemakkelijk aan je verantwoordelijkheden kunt onttrekken.


  ⚠️ Meld

 16. Ben ik ook best tevreden over Observer 😉

  Dit leek al een deining-loos topic te worden. Dus vandaar. En sorry, maar ik wilde 15:01 ook kwijt.

  Maar, Observer, heb een compensatie-topic (een harmonisatie-topic zeg maar) gevonden in “Dat meest recente Moderne Devotie-verhaal”.


  ⚠️ Meld

 17. @ Observer

  We hebben het hier gewoon over een laffe man die (misschien wel cultureel belast) z’n eigen stiefkind doodslaat.
  Dat kan uiteraard in iedere cultuur gebeuren maar aanvaard dan wel de consequenties van je daad.
  Ondertussen maakt het de burgers zeer begrijpelijk kwaad dat je je met een tweede paspoort zo gemakkelijk aan je verantwoordelijkheden kunt onttrekken.

  We hebben net, na de Tour, allemaal rechtzaken en wat het met de rechter zelf doet[/url] teruggekeken…erg interessant. Zie uit naar de komende uitzendingen. Ook omdat [ur=https://nl.wikipedia.org/wiki/Coen_Verbraakl]Coen Verbraak[/url] hele herkenbare vragen stelt.

  Blijf achter dit, 14:33, staan

  68 he: Zal toch wel niet super-onplofbaar zijn; snelheid en soupel in de spiertjes; beweegbaarheid.
  Als hij goed een wapen bij zich zou kunnen hebben…uh…zou het er misschien toch niet bij hebben gestaan (ivm nodeloos angst in Zwolle blazen). Wens de politie alle voortvarendheid, succes en geluk met deze belangrijke missie!

  Dit is toch een blunder van de rechtelijke macht dan?
  Chaudhry was in afwachting van zijn rechtszaak vrijgelaten. Sinds zijn veroordeling is Chaudhry niet meer gezien.  ⚠️ Meld

 18. Veroordeeld in 1999. Hij was waarschijnlijk niet bij de uitspraak aanwezig, zodat ze hem niet direct konden vasthouden.
  Voor het laatst gezien in Zwolle. Dat was dus ook in 1999?
  Die foto zal dus ook 16 jaar oud zijn?
  En gisteren pas op de opsporingslijst geplaatst.
  Raar allemaal.


  ⚠️ Meld

 19. Nee hoor marloes , dat ligt niet aan jou. Was ook mijn eerste ingeving.

  – Editted vanwege een persoonlijke aanval –


  ⚠️ Meld

 20. Nu word ik ook nieuwsgierig. Who the hell is John vd Heuvel? Even Googelen… Ah SBS en RTL. Vandaar dat ik hem niet ken. Maar inderdaad, hij lijkt er sprekend op. Alleen de foto hierboven zal 16 jaar oud zijn en is die man 16 jaar ouder. Dan zal hij toch wel weer niet lijken.


  ⚠️ Meld

 21. Wat moeten we met dit nieuwsitem van zoveel jaar oud?
  Werd in een park aangesproken door een motormuis, of ik een man had gezien met een blauwe brommer en zwart haar……. tja, daar zijn er zoveel van. Waar blijft het echte opsporingswerk?  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.