Zondag beperkt treinverkeer in Zwolle

Zwolle – Van 26 juli t/m 16 augustus is er beperkt of geen treinverkeer mogelijk rondom Zwolle. Houdt u rekening met een extra reistijd van 15 tot 45 minuten. Op zondag 26 juli is er geen treinverkeer mogelijk van en naar Zwolle vanuit alle richtingen, behalve op het traject Zwolle – Kampen. Er rijden NS-bussen in plaats van treinen. Op zondag 26 juli wordt de tijdelijke traverse verwijderd die nodig was tijdens de bouw van de nieuwe reizigerstunnel. Dat is alleen mogelijk door het treinverkeer op veel sporen tegelijk stil te leggen. De traverse overbrugt vier perrons en negen sporen.

Op dinsdag 28 juli rijden er geen treinen, maar NS-bussen tussen Zwolle en Raalte. Van maandag 10 t/m zondag 16 augustus rijden er geen treinen, maar NS-bussen tussen Zwolle en Raalte. Van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus vertrekt de Intercity naar Roozendaal 12 minuten eerder uit Zwolle. De Intercity vanuit Roosendaal komt 18 minuten later aan op Zwolle. De NS adviseert u hiermee rekening te houden als u een overstap maakt op station Zwolle. Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus rijden er geen treinen, maar NS-bussen tussen Zwolle en Olst. U kunt de werkzaamheden HIER volgen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Over treinen en station gesproken, was vanmiddag daar voor wat boodschapjes. Station Zwolle is echt wel een goed stekkie aan ’t worden vind ik, maar helaas ook een goed stekkie voor lieden die je liever niet ziet. Rasta’s met een dope lucht om zich heen die hun gebeden prevelen en daarbij nogal gesticuleren ook. Soort van dronken klaplopers die door het stations personeel met enige nadruk worden verzocht ergens anders de mensen lastig te gaan vallen.

    ’t moet wel een beetje opgeruimder wat mij betreft op station Zwolle.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.