Zwols beachsoccer team landskampioen!

Zwolle – Het beachsoccer team Pelikaan Beach Soccer Zwolle is zondagmiddag in Scheveningen landskampioen geworden !! Het won de finale van La Bastille Amsterdam, na een 4-4 gelijkstand door een succesvolle strafschoppenserie (3-1).

beachsoccer_zwolle.jpg 

Eigen foto

Het Nederlands Kampioenschap Beachsoccer werd zondag in het The Hague Beach Stadium gehouden. Op het strand van Scheveningen werd de finale van de Nederlandse top gespeeld. Ook traden de beste cheerleaders van ons land op en speelden oud-profvoetballers Fred Grim, Olaf Lindenbergh, Michael Mols, Pascal Bosschaart en Sjaak Polak een demonstratiewedstrijd. Rapper Yes-R verzorgde een optreden.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Dat hele niveau stelt helemaal niks voor, zit geen enkele speler van Dieze west in. En een reserve keeper van whc die nu naar heerde gaat.


  ⚠️ Meld

 2. @zandhappen

  Waar slaat jou reactie op? Er zit ook helemaal niemand van PEC Zwolle bij…..

  Alsof Dieze West op alle vlakken zou moeten domineren.

  Wees blij voor deze jongens. Er zitten jongens in van WHC, WVF, Zwolsceh Boys, HTC. Is toch mooi voor Zwolle. En misschien zijn de jongens van Dieze West wel helemaal niet zo goed in Beachsoccer. Het is heel anders als veldvoetbal, waar Dieze west wel heel goed in is momenteel.


  ⚠️ Meld

 3. Haha Zandhappen,
  Wat een zielige reactie.

  Gewoon super knap gedaan door die gasten!
  Leuke ploeg en geweldige prestatie.
  Complimenten!  ⚠️ Meld

 4. Super prestatie en gefeliciteerd heb mooie beelden gezien!!! Weer een prestatie en een mooi uithangbord voor onze sportstad.

  Helaas te lezen dat mijn clubje Dieze hierin word betrokken waar het geen onderdeel van is.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.