16-jarige aangehouden voor diefstal scooter

Zwolle – Een 16-jarige jongen uit Zwolle is maandagavond 27 juli op de Burgemeester Drijbersingel aangehouden voor diefstal / heling van een snorscooter.

politie_logo_4.jpg  

De scooter van een vrouw uit Zwolle was kort daarvoor weggehaald uit een stalling aan het Meerminneplein. Het gedrag van de bestuurder trok bij het Pelserbrugje de aandacht van een passerende motoragent. Nadat hij er vandoor was gegaan kon hij na verspreiding van zijn signalement worden ingerekend. Het stuurslot van de scooter was geforceerd. De jongen is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Ik had hem gisteren bijna op de motorkap, toen hij als een razende de kruising over stak vanaf de brug bij de Spiegel


  ⚠️ Meld

 2. Aha, de Spiegel, wat een toeval. Daar zou je eens in moeten kijken en jezelf eens eerlijk afvragen of je je eerste comment niet beter/respectvoller/minder denigrerend/beschaafder had kunnen formuleren.


  ⚠️ Meld

 3. Ik dacht dat je op het meerminneplein veilig je bezittingen kon stallen, wat is hier mis gegaan dan. Er staat bewaking bij de in/uit gang.


  ⚠️ Meld

 4. Op alle bezittingen van dit stuk tuig beslag leggen.
  ja tot op het bot uitkleden.
  dan terug sturen naar het land waar hij zijn ouders en grootouders vandaan komen.


  ⚠️ Meld

 5. terug sturen naar het land waar hij zijn ouders en grootouders vandaan komen

  Dat kon wel eens de voormalige gemeente Zwollerkerspel zijn 8) De afkomst van de jongen is Zwolle.


  ⚠️ Meld

 6. Wanneer heb je voor het laatst iemand een nederlandertje genoemd dan? Als je het beestje bij het naampje noemt (wat ook al een ongelukkig gekozen spreekwoord is) doe je dat om reactie uit lokken. Of ben ik de enige die dat zo ziet?


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door Kain, op 28 juli 2015 18:40

  Waarom dan? Willem mag het beestje bij de naam noemen hoewel het sommigen hier niet bevalt jammer dan.

  Ja, dat mag hoor. Hoe heet hij?


  ⚠️ Meld

 8. @ arnovd, Vvd en Pvda kunnen wel besturen?, zie het land verpauperen
  meer criminaliteit onder onze zogenaamde medelanders, meer armoede, minder zorg die ook steeds meer gaat kosten want de bestuurders hebben een hoge bonus nodig.!!!
  patiënten die de medicijnen niet krijgen die ze nodig zijn.
  kanker onderzoek is te duur, maar de bonussen van de bestuurders in de zorg rijzen de pan uit. Bejaarden krijgen de zorg niet die ze verdiend en nodig hebben. Hard wekende mensen moeten inleveren .mensen met een arbeidshandicap worden geacht werkt te doen wat ze lichamelijk of geestelijk niet aankunnen anders worden ze gekord. fraude bij de NS,Fraude bij politie bij aanbestedingen, Fraude bij gemeente bestuurders met declaraties.
  Rutte die zijn verkiezings belofte breekt geen geld meer naar de Grieken en dan vervolgens toch doen.

  IK BEN ABSOLUUT GEEN PVV’R MAAR WEL IEMAND DIE WEL DE WAARHEID ZIET EN BENOEMD 8)8)


  ⚠️ Meld

 9. Buurtpreventie, op 28 juli 2015 21:45
  Je bent wel lekker aan het doordraven zeg. Willem geeft hem zelfs nog een compliment dat hij hard kon rennen. Ga jij een beetje zeuren over de nationaliteit.  ⚠️ Meld

 10. Melk de witte motor, wat hebben alle door jou genoemde voorbeelden met dit topic te maken? Mooi dat dat jochie aangehouden is. Criminaliteit is van alle tijden helaas, hoop dat hij een gepaste straf krijgt en gaat snappen dat misdaad uiteindelijk nooit loont.


  ⚠️ Meld

 11. kneusje een fiets geven met vierkante wielen,en een binnenstad verbod…alleen nog school of thuis… en vooral geen tokkie bal of andere sporten.. 8)  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.