Start kaartverkoop Stadsfestival Zwolle

Zwolle – Vanaf 01 augustus gaat de kaartverkoop van het Stadsfestival Zwolle van start. Met de eerste week een speciale voorverkoopactie; 20% korting bij aanschaf van 4 kaarten of meer*! 

 

stadsfestival_2014.jpg 

 

Van donderdag 03 t/m zondag 06 september 2015 vindt de vierde editie van het Stadsfestival plaats. Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek, dans en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Dit jaar in samenwerking met Manuscripta; de landelijke opening van het boekenseizoen, dat op zaterdag 05 september neerstrijkt in Zwolle. Eén van de hoogtepunten tijdens het festival is het Thorbeckegracht Concert, met Herman van Veen!

Kaartverkoop 

 

Op www.stadsfestival.nl kunt u voor zowel de vaarroutes als de locatievoorstellingen online kaarten kopen. Tijdens het festival zijn kaarten te koop bij de kassa’s op het Festivalhart; het Rodetorenplein. Programma Op het Rodetorenplein is de kaartverkoop, het informatiepunt en vertrekken de bootjes voor de vaarroutes. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de heerlijke keuken van het Festivalrestaurant ‘La Cantina’ en genieten van steengoede bands en dj’s! 

 

Het programma wordt verdeeld in twee categorieën: ‘Op het Water’ maken bezoekers gebruik van bootjes om één van de verschillende vaarroutes te volgen. Ook biedt het Stadsfestival de mogelijkheid te dineren op het water terwijl u naar een voorstelling van Chanson d’eau kijkt, hiermee wordt dineren wel heel speciaal! ‘Langs de Kade’ kunnen voorstellingen te voet worden bezocht. Vanaf 01 augustus zijn er kaarten beschikbaar van onder andere Gnaffel, Kameroperahuis, The Young Ones, De Jonge Honden, Firma Weijland en Vuur & Vlam produkties.

 

Eén van de hoogtepunten is het Thorbeckegracht Concert met Herman van Veen op zaterdagavond 05 september! Dit concert is op meerdere manieren te beleven; gratis vanaf de kade, zittend in een nostalgische schuit of voor de ultieme belevenis vooraan vanaf een fluisterbootje. 

 

Meer informatie en de kaartverkoop is te vinden op; www.stadsfestival.nl . Voorverkoopactie duurt t/m 07 augustus. 

 

 *Kaarten tot €12,50,- 

Artikel delen: