Gevonden voorwerpen bij gemeente Zwolle

Zwolle – Wist u dat u gevonden voorwerpen bij de gemeente moet melden of inleveren? Zo kunnen zij er voor zorgen dat het voorwerp weer bij de eigenaar terugkomt. U kunt dit dan digitaal op de site www.verlorenofgevonden.nl melden. Ook als u iets kwijt bent kunt u op deze website terecht.

Bent u bijvoorbeeld uw sleutels kwijt? Dan kunt u via de site kijken of ze gevonden zijn door te zoeken op voorwerp, plaats en datum. Vindt u ze op de website? Als ze bij de vinder thuis liggen, stuurt u een mail aan de gemeente voor het contactadres. Liggen ze bij de gemeente? Dan kunt u bij de infobalie in het Stadskantoor aan het Lübeckplein 2 in een bak met gevonden sleutels komen kijken. Dit kan tussen negen en twaalf uur op werkdagen. Reisdocumenten en rijbewijzen, die bij de gemeente gebracht worden, staan niet op de site verlorenofgevonden.nl. U krijgt hierover bericht thuisgestuurd. Met het toegezonden kaartje kunt u uw document afhalen bij de publieksbalie Burgerzaken in het Stadskantoor.

Gevonden of verloren fiets
Ook als u uw fiets kwijt bent, kijkt u op verlorenofgevonden.nl om te zien of deze door iemand gevonden is, en wellicht bij de Algemene Fietsen Afhandelcentrale (AFAC) staat. Als u melding wilt maken van een gevonden fiets informeert u dan de AFAC, www.afac-zwolle.nl, email: afac@zwolle.nl of per telefoon 038- 4214211.

Artikel delen: