Derde camperlocatie in Zwolle

Zwolle – Bij de Agnietenplas in Zwolle is een nieuwe camperlocatie geopend. Naast de camping De Agnietenberg en op een steenworp afstand van de Overijssels Vecht is plaats voor maar liefst 80 campers. Er is een grote vraag naar camperplaatsen in Zwolle.

De twee bestaande camperplaatsen aan de Turfmarkt en bij de jachthaven de Hanze in Zwolle boden slechts plaats aan 18 campers. Bij de Agnietenberg kunnen camperaars kiezen tussen plekken met of zonder stroom en tussen zon of schaduw. De naastgelegen camping biedt alle voorzieningen waar de camperaars gebruik van kunnen maken, waaronder een restaurant. WiFi wordt binnenkort geïnstalleerd. Op nog geen 3 kilometer van het centrum van Zwolle, is de camperplaats een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische binnenstad.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik snap geen reet van die camperplaatsen. Heb zelf ook een camper maar ik ga toch ook niet bivakkeren op de parkeerplaats van de Ikea? Neem nou de lokatie Turfmarkt…..wat is het verschil behalve het ontbreken van de winkela. Ik hoop dat die nieuwe plaats een stuk gezelliger is


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.