Saymak uitgeschakeld voor komend seizoen

Zwolle – Het voetbalseizoen is nog niet begonnen, echter is voor Mustafa Saymak het seizoen al afgelopen.

Donderdag raakte de middenvelder van PEC Zwolle geblesseerd tijdens de training. Na een MRI-scan blijkt dat er een kruisband is afgescheurd. De verwachting is dat hij zeker negen maanden nodig heeft om te herstellen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Erg sneu dit voor Saymak. Hopelijk een spoedig en goed herstel.

  Voor Pec ook niet zulk geweldig nieuws. Drost weg
  Saymak geblesseerd. Moet dus wat bij. Creativiteit lijkt me. Dat mis je nu.

  Ook dat het contract van Saymak afloopt na dit seizoen. Lastige situatie.  ⚠️ Meld

 2. Lees net dat Rienstra, Melig, Dekker en Schenkeveld ook geblesseerd zijn uitgevallen tegen vvv. Hopelijk niet te ernstig allemaal.

  Seizoen begint idd lekker zo. Pff


  ⚠️ Meld

 3. kloooooooooottttttttttteeeeeeeeeee…
  Een van de creatiefste spellers niet alleen van PEC maar van de hele eredivisie…

  Spoedig herstel gewenst!!!  ⚠️ Meld

 4. Oei, dat is voor speler en club een enorme tegenvaller. Het zou Saymak sieren als hij zijn contract alsnog verlengt, tenslotte betaalt PEC zijn salaris gewoon door, ook al is hij geblesseerd.


  ⚠️ Meld

 5. Oei, dat is voor speler en club een enorme tegenvaller. Het zou Saymak sieren als hij zijn contract alsnog verlengt, tenslotte betaalt PEC zijn salaris gewoon door, ook al is hij geblesseerd.


  ⚠️ Meld

 6. Lees nu op twitter dat pec aan pluim denkt als vervanger. Misschien niet gek want kan zowel aanvallend als verdiend op midden. als hebling komt dan heb je met dekker, rienstra en evt. Marinus 3 opties verdedigend op midden. Aanvallend zal Thomas wel de positie van drost innemen en menig op de linkerflank. Dan heb je voor de 4 aanvallende plekken maar 6 volwaardige spelers (menig,becker,Thomas, nijland, lazic en veldwijk). Het is dus smalletjes en we moeten hopen op niet te veel tegenslag.


  ⚠️ Meld

 7. Dat is zeker een tegenvaller. Het zou Saymak inderdaad sieren als hij zijn contract met 2 jaar zou verlengen, dan verdient PEC er over 2 seizoenen nog wat aan. En wat betreft de huidige selectie, daar moeten nog zeker 4 spelers bij. Schenkeveld en Hebling lijken te komen, daarnaast is een 1e doelman wel nodig aangezien Begois niet een rijke eredivisie historie heeft en blessuregevoelig is. En een aanvaller zou ook wel mooi zijn om daar meer keus te hebben. En Pluim zou ook mooi zijn voor het middenveld wat ervaring betreft.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.