Carnaval tijdens Huttendorp WVF

Zwolle – Op maandag 10 augustus gaan weer meer dan 80 kinderen in Westenholte timmeren, zagen en bouwen tijdens Huttendorp WVF. Om 10.00 uur is de start, in het Stinspark. Het thema dit jaar is Carnaval.

Op maandag en dinsdagochtend wordt het meeste tijd besteed aan het timmeren van de hut. Dinsdagmiddag is er sport en spel. Woensdagmorgen worden de hutten ingericht en ’s middags is er een waterfeest. Woensdagavond is de feestelijke Bonte Avond. Ouders komen dan de getimmerde hutten bekijken en de jury bepaalt welke groep het mooist in carnavalssferen is! De kinderen slapen die nacht in hun hut. Donderdagmorgen wordt er gezamenlijk ontbeten en vanaf 06.00 uur (!) wordt alles opgeruimd samen met de ouders en daarna kunnen de kinderen nog even wat slaap inhalen! Huttendorp is een speel- en doeweek voor kinderen uit Westenholte en omgeving in de laatste week van de zomervakantie. De nadruk ligt op het bouwen van een hut met je eigen groep.

De activiteiten vinden plaats in het Stinspark.Het is voor alle kinderen die na de zomervakantie in groep 7 en 8 zitten. Ouders zijn de hele dag welkom op het terrein. Tijdens de week zijn de vorderingen ook te volgen op facebook: Huttendorp WVF.

Artikel delen: