Training “Werken aan je relatie”

Op 13 november start de RIAGG Zwolle met een training “Werken aan je relatie”.  De training telt acht bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden om de week plaats in het gebouw van de RIAGG Zwolle aan de Burgemeester Roelenweg 9. Na de training kunnen paren beter met elkaar communiceren. Ook zullen zij meer begrip hebben voor elkaars eigenheid.

De training is voor paren die vast dreigen te lopen in hun onderlinge communicatie. Problemen die daarmee gepaard gaan zijn overmatig ruziën of juist nooit ruzie hebben. Ook problemen als langs elkaar heen leven, het gevoel hebben uit elkaar te groeien, te veel ingaan op kleine irritaties, vluchten in werk of hobby’s, of voortdurende discussie over de opvoeding van kinderen kunnen daartoe behoren. 
 

Iedereen heeft binnen zijn of haar relatie wel eens perioden dat het niet zo lekker loopt. Dat is absoluut niet erg. Wel wordt het een probleem als dat niet over gaat. Soms kan het goed zijn een steuntje in de rug te krijgen om zodoende weer goed met elkaar te kunnen communiceren.
Daarvoor is deze training bedoeld. Het betreft dus geen therapie.

De opzet is praktisch van aard. De deelnemers oefenen aan de hand van thema’s. In elke bijeenkomst bepalen de deelnemers een nieuw thema en komen ieders ervaringen van de afgelopen tijd aan de orde. Deelnemers krijgen vragen mee naar huis waarmee ze kunnen oefenen.   
 
Elke bijeenkomst duurt twee uur en is geschikt voor maximaal 4 paren.
Informatie en aanmelding via Cursuscentrum Preventie, tel. 038 – 426 9 522 of via preventie@riaggzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer