DrogeVoeten Run ‘Werk in uitvoering’ bijna vol

Zwolle – De aanmeldingen voor de editie ‘Werk in uitvoering’ van de DrogeVoeten Run op zaterdag 26 september in Zwolle stromen in rap tempo binnen. De teller staat inmiddels op 300 deelnemers. Er is maximaal plek voor 400 fanatiekelingen, dus wees er snel bij als je nog mee wilt doen aan deze stoere run dwars door het projectgebied van Ruimte voor de Rivier. 

 

droge_voeten_zwolle.jpg 

 

De DrogeVoeten Run heeft een andere opzet dan overige hardloopevenementen en draagt dit jaar als thema ‘Werk in uitvoering. Je kunt dus wat vies (en nat) worden. Iedereen kan meedoen! Gehoopt wordt op net zo’n gemêleerd gezelschap als voorgaande jaren. Vaders, moeders, kinderen, opa’s en oma’s, zelfs hele gezinnen schreven zich toen in. Een deelnemersveld variërend van 3 tot 80 jaar. Een gezellige loop, zonder tijdklok en competitie-element, maar wel met een mooi gratis functioneel shirt.

Meedoen kan nog!

Inschrijven kan door een mail te sturen naar zwolle@run2day.nl. Geef daarin duidelijk aan voor hoeveel personen je inschrijft, de namen van de deelnemers en de shirtmaten. Houd er rekening mee dat de shirts klein kunnen  uitvallen en je wellicht een maat groter moet aangeven dan je gewend bent.    

 

Schminken en springkussen

Naast de DrogeVoeten Run valt er nog meer te beleven. Mensen die niet meelopen, kunnen naast aanmoedigen ook voorlichting krijgen over het project Ruimte voor de Rivier en het werk van het waterschap. Kinderen kunnen zich laten schminken en zich vermaken met een opblaasbare stormbaan, een springkussen en een ballonnenclown.

 

De DrogeVoeten Run wordt georganiseerd door het Waterschap Groot Salland in samenwerking met aannemer Van den Biggelaar/Ploegam, hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve. Met deze run willen het waterschap en de aannemer mensen een inkijkje geven in het project Ruimte voor de Rivier Zwolle.

Artikel delen: