PEC Zwolle – SC Cambuur naar woensdag

Zwolle – Op woensdagavond 12 augustus is SC Cambuur de eerste tegenstander van PEC Zwolle in het nieuwe seizoen.

Door een aangekondigde staking van de politie ging het duel op zaterdag niet door. De aftrap van PEC Zwolle voor het nieuwe Eredivisie seizoen 2015-2016 is nu woensdagavond. De aanvang is 19.45 uur.

 
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel bij dit duel aanwezig zijn? Hieronder tref je alle benodigde informatie over de kaartverkoop. Wacht niet te lang met het aanschaffen van een entreebewijs, op is op. 

Internet          
De kaartverkoop via internet is inmiddels gestart. Ga voor meer informatie naar www.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen twee kaarten gekocht worden per seizoenkaart / clubcard van PEC Zwolle.

TicketBox          
Bij de gebruikelijke verkooppunten kan je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart / clubcard twee toegangskaarten kopen (let op: extra Ticketbox-toeslag).

PEC Zwolle Fanshop          
In de PEC Zwolle Fanshop kan je ook kaarten kopen voor dit duel. Dit kan zowel op vertoon van je seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle. Ook hier kan je twee toegangskaarten per persoon aanschaffen. De PEC Zwolle Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.30 uur. 

Wedstrijddag          
Indien de wedstrijd woensdag 12 augustus nog niet is uitverkocht, is het mogelijk om vanaf 17.45 uur kaarten aan te schaffen bij de stadionkassa’s aan de noordzijde van het complex. Dit kan op basis van seizoenkaart, clubcard of geldige legitimatie regio Zwolle.    

Supporters SC Cambuur    
De verkoop van toegangskaarten aan uitsupporters verloopt via SC Cambuur.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Mooi snel die inhaaldatum, in de schoolvakantie nog wel, dus gelegenheid genoeg voor mensen om erheen te gaan. PS; Ik hoor PEC supporters nooi piepen als een bekerwedstrijd op een doordeweekse avond gespeeld moet worden.


  ⚠️ Meld

 2. Waardeloos!!!!!! Wat een sof, de werkende man die zich verheugd om op een mooi tijdstip een wedstrijdje te kijken wordt hier dubbel genaaid.
  Waarom niet spelen zonder uitpubliek en politie?  ⚠️ Meld

 3. N.a.v topic-tekst over de staking:


  TRUC VAN RUTTE PAKT SLECHT UIT VOOR JOU

  Net voor de zomervakantie is er door het kabinet een deal gesloten met een aantal vakbonden, zonder de FNV. Dit akkoord lijkt vooral voor het kabinet een mooie deal te zijn. Voor jou en je collega??s pakt het veel slechter uit.
  Wat gaan we hiertegen doen? Dat bespreken we met de leden op woensdag 19 augustus in Utrecht. Kom ook en praat mee!

  Het kabinet biedt ruim 5% extra loon voor medewerkers van Politie, Rijk, Defensie, Rechterlijke Macht en Onderwijs. Dat lijkt mooi, maar is een doorzichtige truc. Je betaalt deze loonsverhoging uiteindelijk voor een groot deel zelf door een verlaging van de pensioenpremie. De gevolgen daarvan zijn ingrijpend voor iedereen, van jong tot oud. Het betekent dat je door dit loonakkoord nú iets extra??s kunt kopen, zoals een pak koffie, maar dat je wanneer je met pensioen gaat misschien wel je auto moet weg doen of niet meer op vakantie kunt. Daar komt nog eens bij dat de loonsverhoging van ⤽slechts⤝ 600.000 mensen wordt betaald door ingrijpen in de pensioenen van alle 2,8 miljoen mensen die hun pensioen bij ABP hebben, dus ook in de pensioenen van mensen die daar géén loonsverhoging voor terugkrijgen.

  Deze deal moet van tafel! Op 19 augustus besluiten we hoe we dit gaan aanpakken. Kom ook!

  ⤢ Wanneer: woensdag 19 augustus 2015
  ⤢ Tijdstip: 16.00 ?? 18.00 uur
  ⤢ Locatie: NDC Den Hommel
  Kennedylaan 9
  3533 KH Utrecht  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.