Kroeg gesloten vanwege illegaal gokken

Zwolle – De politie heeft op donderdagavond 6 augustus samen met de gemeente Zwolle een inval gedaan bij een horecagelegenheid aan het Gasthuisplein in Zwolle. Er werd gecontroleerd op basis van de Drank- en Horecawet, maar de politie had ook aanwijzingen dat er illegaal gegokt zou worden.

Bij de controle constateerde de politie dat er door vijf mensen illegaal werd gepokerd. De pokerspullen en bijbehorende administratie zijn in beslag genomen. Bij de verdere doorzoeking van het pand werd ook een kleine hoeveelheid softdrugs aangetroffen en een boksbeugel. De aanwezigen zijn meteen door de politie gehoord. De gemeente heeft de horecagelegenheid tijdelijk gesloten.

Artikel delen:
Reacties 35
 1. He, is het dan eindelijk gedaan met de status-apart van die kroeg. Heb er wel eens gepokerd (als het om die gaat). Had altijd het idee dat de politie het wel wist, maar er niks mee deed, aangezien er niks geen overlast was en het anders weer ondergronds gaat. Wat nu ongetwijfeld gewoon gaat gebeuren. Poker is nog steeds populair, maar kan niet, legaal, in Zwolle.


  ⚠️ Meld

 2. De Gezelligheid is het denk ik niet, want die adverteren er gewoon openbaar mee. Café ’t Fluitje ook niet, want op FB gaat het gewoon door en ook niets ervan vernomen verder. Wat zit er nog meer aan het Gasthuisplein? The Livingroom? Vind het niets voor hun om regels aan de laars te lappen.. Google geeft ook nog geen uitkomst, een mysterie dus. 😉


  ⚠️ Meld

 3. Klinkt aanlokkelijk en vreemd tegelijk

  Cafe Diva??s een gezellig cafe met Nederlandstalig muziek, 80e jaren, top40 en salsa! Wil je lekker op het terras zitten of s??avonds een feestje vieren, kom dan gezellig langs bij Café Diva??s!

  Algemene informatie:

  Leeftijd

  Onbekend

  Sfeer

  Gezellig

  Muziek

  Jaren 80, Top40, Salsa

  Locatie

  Gasthuisplein 25, Zwolle

  Openingstijden:

  Maandag

  onbekend

  Dinsdag

  onbekend

  Woensdag

  onbekend

  Donderdag

  onbekend

  Vrijdag

  onbekend

  Zaterdag

  onbekend

  Zondag

  onbekend  ⚠️ Meld

 4. @ Hans van Eijsden, 15:11-Daar zijn de donderssnel mee ‘daar’! We signaleerden hier eens een enorme blunder (zal ’t topic maar ff niet noemen) in hun foto-onderschrift. Toen dat via het onvolprezen weblogzwolle.nl kenbaar werd gemaakt…geloof 3 seconden!


  ⚠️ Meld

 5. Elke x als ik er langs liep was die dicht ik vraag me af waaneer die wel open was??
  Denk op de tijdstippen dat ik er niet langs liep;)


  ⚠️ Meld

 6. Ik kan anders nog 3 andere locaties (waaronder twee in de binnenstad) opnoemen waar ’s nachts veelvuldig gepokerd wordt. Een van die locaties is klaarblijkelijk al genoemd in de reacties. Dat de politie optreedt slechts optreedt tegen één van deze establishments, notabene de meest ‘nieuwe’ in de binnenstad, is opmerkelijk en een gevalletje ‘met twee maten meten’.

  Groetjes van een fervent pokerspeler.


  ⚠️ Meld

 7. Vind het woord poker-face zo jammer en helemaal die zonnebrillen er soms bij. Als je verdorie een spelletje speelt haal je toch sowieso alles uit de kast om te winnen. Non-verbale communicate en….uh seinen (wat vrogger heel veel gebeurde bij het Zwolsche Courant-klaverjassen…nee, dat gaat te ver. Maar ook daarin, altijd het grensje zoeken. Daar zijn geen nep-intimiderende zonnebrillen en uitgestreken pokerfaces voor nodig…die laatste zijn logisch.


  ⚠️ Meld

 8. Ja, vreemd hoor, lezende “kroeg gesloten vanwege illegaal gokken”, terwijl juist pokeren helemaal niets te doen heeft met gokken. Hartenjagen nog eerder 😉 Enja, er is de staatsloterij, het staatscasino, voor wie wil gokken, daar kun je legaal gokken.
  En zozozo, de politie constateerde dat er door vijf mensen illegaal werd gepokerd. Goed bezig politie! (dikke vette grinnik 😉  ⚠️ Meld

 9. Ja heb ik ook gehoord ,t schijnt die schoondochter van Ria overal al rond te bazuinen dat dit de 2e Vrolijkheid wordt en beter zullen gaan doen.


  ⚠️ Meld

 10. Dan niet joh lekker belangrijk t zal toch wel weer een hopeloze zaak worden mij zouden ze er niet zolang zij er zal werken. Maar waar rook is is vuur dus een kern van waarheid zal er wel in zitten.


  ⚠️ Meld

 11. Als die een cafe weer begint pfff lekker tent zal t worden dan , kunnen ze t beter gelijk een coffeeshop noemen. Dus nee geen daden liever en dat ze wel vaker onzin praat met die messcherpe tong van dr klopt zeker wel maar ik zou er nog geen 99% van geloven. 😮


  ⚠️ Meld

 12. Vandaag op facebook gelezen ,t cafe gaat door onder de naam “vrolo 2.0” , echt veels te vroeg dit Ria is net 3 weken dood en schoondochter denkt even te kunnen teren op de klantenkring van Ria . In 1 woord “Schandalig”.  ⚠️ Meld

 13. Jezus wat een reacties..teren op de klantenkring van Ria?
  Daar geloof ik helemaal niks van..ik hoop in ieder geval voor ze dat het een succes wordt en zal er zeker vaak zijn.
  Succes Levi en Ardita!


  ⚠️ Meld

 14. Alleen de locatie waar jullie het over hebben klopt niet..
  Volgens mij komt het aan het zwarte water te zitten..bij holtenbroek.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.