Het weer: eerst wat nevel, later volop zon

Zwolle – Zondagochtend kan er lokaal nog een enkele mistbank zijn, maar ook de zon komt er al snel bij. In de middag neemt vanuit het zuiden de bewolking toe, pas in de avond volgen enkele buien en blijft het daarmee overdag dus droog. Bij een zwakke noordoostenwind wordt het zo’n 24 graden.

08-08-2015_weerfoto__thorbeckegracht.jpg

Thorbeckegracht 

Maandag is het in de ochtend al bewolkt en valt er plaatselijk een bui. Verder is de zon weer van de partij en lijkt de rest van de dag droog te gaan verlopen. Overdag komen de maxima uit rond 24 graden bij een zwakke wind uit noordelijke richting. Dinsdag kan er lokaal een enkel regenbuitje vallen maar het blijft op de meeste plaatsen droog en is het opnieuw de zon die het weerbeeld bepaald. De wind is zwak tot matig, kracht 2 tot 3, uit noord- tot noordwestelijke richting, het wordt circa 25 graden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heel mooi, het mooiste stukje van onze toch al indrukwekkende, karakteristieke, stervormige stadsgracht.

    * Al vonden wij het vorige week zaterdag jammer, dat net dit stukje niet door de rondvaartboot werd bevaren die de ster voer. Maar de Thorbeckegracht ligt ook gewoon binnen de ster…als een soort status aparte. Aan te bevelen bezigheid trouwens. Met minstens 2 consumpties en gebak van Lindeboom 😛


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.