Idee waterspektakel Rubberboot Missie Zwolle

Zwolle – De Zwolse grachten gevuld met vrolijke mensen en honderden rubberboten. Een zomers zonnetje erbij en je hebt een zomerfeest van jewelste! Dat is het idee en de wens van een dame, die afgelopen zaterdag het waterspektakel Rubberboot Missie in Utrecht beleefde. En passant zou ze in Zwolle met het waterfeest het huidige wereldrecord ‘Largest Parade of Inflatable Boats’ willen verbreken.

In Utrecht vond zaterdag een aanval plaats om het officiële Guinness Book-record van 250 rubberboten te verbreken. Dat aantal werd ruimschoots gehaald. “Zo’n 350 boten zijn tot de finish in het water gebleven”, laat organisator Joost Geurtsen zondag weten. De initiatiefneemster was bij het vrolijke waterfeest in Utrecht. “Het resultaat was een super gezellige, hilarische, zomerse en fotogenieke chaos, waar vooral studenten zich met volle overgave op stortten. Het lijkt me dat Zwolle met zijn brede en rustige grachten over nog betere omstandigheden beschikt dan Utrecht om dit record te kunnen verbeteren. Wellicht is dat nog deze zomer te realiseren?” Zij biedt zich bij deze aan als vrijwilliger. Bent u als organisator, vrijwilliger of bedrijf geïnteresseerd. Meldt u aan via info@weblogzwolle.nl onder vermelding van Rubberboot Missie Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Met het nieuwe schooljaar inzicht moeten er toch genoeg studenten zijn die hiervoor te porren zijn. Uitdaging en plezier in onze Zwolsche stadsgracht heel leuk bedacht.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.