Jeugdtoernooi tennis ZTC De Pelikaan

Zwolle – Vanaf woensdag 12 augustus a.s. gaat de Zwolse tennisvereniging ZTC De Pelikaan weer van start met het Olympus jeugdtoernooi.

jeugd_tennistoernooi.jpg 

Dit toernooi start woensdag om 10.00 uur, wordt ook donderdag en vrijdag gehouden en zaterdag worden nog poule wedstrijden en finales gespeeld. De laatste wedstrijden zijn zaterdag om 15.00 uur gepland. Dit toernooi is de laatste jaren het grootste toernooi voor de jeugd in Zwolle geworden. De beste spelers en speelsters uit Zwolle komen af op dit toernooi, maar ook spelers uit de wijde omtrek van Zwolle zoals Elburg, Hattem en Nagele. Dit jaar verwelkomt de organisatie ook een tennisschool uit Veenendaal met ruim 20 spelers die de tenniswedstrijden combineren met een gezellig uitje en in Zwolle gezamenlijk overnachten. Met ruim 130 inschrijvingen heeft dit toernooi dit jaar alle verwachtingen overtroffen, een hele prestatie als je bedenkt dat veel toernooien vanwege gebrek aan belangstelling moeten worden gecanceld.

Met name zaterdagmorgen is er een vol programma met onder andere wedstrijden in de categorieën rood en oranje (de kleintjes op de tennisbaan) die door tennisschool Zwolle begeleid worden. Tennisschool Zwolle heeft zich in het begeleiden van met name deze genoemde categorieën gespecialiseerd.

Het toernooi wordt uiteraard gehouden met de jaarlijkse gezelligheid zoals prijsschieten en een gezellige ijscokar. Iedere deelnemer wordt een zeer leuke attentie aangeboden bij inschrijving. Zaterdagmiddag is er nog een verloting met prachtige prijzen.

Artikel delen: