Losgeschoten aanhangwagen ramt auto

Zwolle – Op de Ceintuurbaan in Zwolle is zondagavond rond 19.05 uur door een losgschoten aanhangwagen een andere auto dusdanig beschadigd, dat het afgesleept moest worden. De bestuurder van die auto raakte daarbij licht gewond.

150809_ongeval_ceintuurbaan_zwolle_11.jpg 

Een auto die vanuit Zwolle in de richting van Wijthmen reed verloor ter hoogte van de Kuyerhuislaan door nog onbekende reden de aanhangwagen. De aanhanger ging zijn eigen weg en belandde op de andere rijbaan. Hier kon een oudere bestuurder de aanhanger niet meer ontwijken. De aanhanger ramde zijn auto waardoor de deur open gepeld werd. De bestuurder van de auto had slechts enkele wondjes door rondvliegend glas. Drie andere voertuigen konden de aanhanger ontwijken.  Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto geborgen, en ook de aanhanger is meegenomen.

150809_ongeval_ceintuurbaan_zwolle_12.jpg

150809_ongeval_ceintuurbaan_zwolle_13.jpg 

150809_ongeval_ceintuurbaan_zwolle_10.jpg 

Via Lees verder nog een foto… 

150809_ongeval_ceintuurbaan_zwolle_14.jpg
Artikel delen:
Reacties 6
 1. “Gelukkig” reed er een auto en geen motor, dan had de bestuurder er ook zo uit gezien als de deur.
  Kabeltje vergeten vast te leggen?


  ⚠️ Meld

 2. @Yvon: heb even gekeken op de detail foto’s en het kabeltje leek WEL vast te zitten. Hij is immers geknapt.. Maar de aanhanger heeft geen losbreek rem dus ja als het kabeltje knapt bij 70km per uur dan blijft de aanhanger ook gewoon 70 rijden even.. 8)


  ⚠️ Meld

 3. @ Rob, zucht, misschien, al weer zo’n hanige wous die denkt de hele wereld aan te kunnen met z’n aanhangerT. Als je niet zeker weet dat je alles kunt met zo’n bak achter je kar….DOE HET DAN NIET.
  Hoeveel doorgeslagen, zichzelf schromelijk overschattende Nederlanders (misschien wel vooral Nederlanders) gaan meer dan, roep eens, 1500 km, met een sleurhut rijden….Terwijl ze bijvoorbeeld niet eens achteruit kunnen rijden met hun ballast.

  Sukkels: Je brengt niet alleen jezelf en je medepassagiers in gevaar, ook andere weggebruikers. En waarom; te zuunig om met de bus of het vliegtuig te gaan, of naar een tent of caravan die gebruikersklaar staat?
  —–
  Let wel, ik schrijf

  zucht, misschien, al weer zo’n hanige wous die denkt

  . Kon in elk geval mooi een ergernis kwijt hier.

  de aanhanger heeft geen losbreek rem dus ja als het kabeltje knapt bij 70km per uur dan blijft de aanhanger ook gewoon 70 rijden even..

  =toch ook gewoon DOM! En/of ‘verkeerde zuunigheid?


  ⚠️ Meld

 4. Laatats reed ik achter een blauwe aanhanger richting rova.
  Ik ben gestopt op de plek waar normaal altijd de politie fuik wordt uitgezet en heb dat blauwe barrel Door laten rijden


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.