Zwolle in Bedrijf op radio over de ‘incubator’

Zwolle – Op dinsdagavond 1 september is IncZwolle gastheer voor de regiobijeenkomst van Zwolle in Bedrijf. IncZwolle presenteert die avond een programma waarbij zij alle aanwezige ondernemers op een informele en ludieke manier laten kennismaken met de ‘incubator’. 

Het thema op deze dag is: ‘Alternatieve verdienmodellen anno 2015’. Wanneer producten en diensten steeds meer op elkaar lijken, hoe val je dan op in de massa? BNR Gangmakers, het opinieprogramma voor en door ondernemers, trekt wekelijks het land in. Iedere week kiest het radioprogramma een andere regio in Nederland. We zijn blij BNR Gangmakers als onderdeel van ons inspirerende programma te mogen ontvangen! BNR Gangmakers stelt landelijke actualiteiten en beslissingen aan de kaak, waarbij besproken wordt hoe hier lokaal invulling aan gegeven wordt. In BNR Gangmakers gaan de ondernemers tijdens de opnames om 19:30 uur op originele wijze met elkaar in discussie.

Over IncZwolle 
IncZwolle maakt van startende ondernemingen succesvolle bedrijven. IncZwolle, incubator van de regio Zwolle, biedt een programma van drie maanden aan waarin startende ondernemers hun eigen bedrijf kunnen vormgeven. Met meer kans op succes dankzij de intensieve begeleiding en de interactie met andere serieuze ondernemers! Het programma bestaat uit 12 workshops, netwerkbijeenkomsten, persoonlijke coaching en een werkplek bij IncZwolle. Een inspirerende locatie die ze graag met ondernemers delen! Aanmelden kan op zwolle.ondernemersinbedrijf.nl bij de agendapunt. 

Artikel delen: