Het weer: mistig begin

Zwolle – Dinsdag is de mist van deze ochtend al snel opgelost met de komst van de zon. Later ontstaan er ook enkele wolkenvelden en hierdoor ontstaat er afwisseling met de zon en het blijft droog. Bij een zwakke noord- tot noordwestelijke wind wordt het 23 tot 25 graden.

10-08-2015_weerfoto__fietsbrug_westenholte-stadshagen.jpg

Fietsbrug tussen Westenholte en Stadshagen 

Woensdag is het weerbeeld wisselend met zon en wolkenvelden, neerslag lijkt er niet te vallen. De wind kiest wat meer voor de noordwesthoek maar is nog altijd zwak van kracht, kracht 1 á 2, de maxima komen uit rond 23 graden. Donderdag wint de zon iets meer terrein maar kan er hier en daar nog enkele wolkenvelden voorkomen, de kans op enige vorm van neerslag is nihil. Het wordt met temperaturen van 27 graden iets warmer en de wind neemt in kracht toe en is matig uit noordoostelijke richting.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Er was al een heftige band tussen beide erg aansprekende wijken. Al een aantal jaren, ook nog fysiek middels een tunnel (bij Westenhagen). Er is een tweede en er komt er volgens mij nog één…met zeer aansprekende teksten bovenop de in- en uitgang!

    En deze fietsbrug hoeft geen toelichting; aansprekende architectuur ook nog. Strakke plaat weer, Harry 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.