Willem Bakker duikt in de Amstel

Zwolle – In december 2014 staat de wereld van de 11-jarige Zwollenaar Willem Bakker even stil. Zijn oom, Hanno Bos, heeft de diagnose ALS gekregen. Willem laat niet zijn hoofd hangen, maar besluit samen met Akke Kist, de moeder van Hanno en oma van Willem, een sprong in het diepe te wagen.

willem_bakker.jpg

Akke Kist, Hanno Bos en Willem Bakker 

Op 6 september zullen Willem en Akke deelnemen aan de Amsterdam City Swim. Het is een parcours door de Amstel van 2000 meter. De laatste 700 meter zal Willem onder begeleiding van Akke zwemmen. Sinds mei trainen Willem en Akke iedere zondag om er 6 september helemaal klaar voor te zijn. Willem en Akke halen door sponsoring geld op voor stichting ALS. Ook u kunt een donatie doen via de persoonlijke pagina van Willem. Het duo heeft nu bijna 500 euro aan sponsorgeld opgehaald. Uiteraard is iedere euro welkom. ALS is nog steeds een ongeneeslijke ziekte waar nog heel veel onderzoek naar gedaan moet worden. Met uw sponsorgeld kan veel gedaan worden. U hoeft alleen te doneren, Willem en Akke zullen ervoor zwemmen.

Hanno Bos, de inmiddels in Wijhe wonende Zwollenaar, verteld over zijn leven met ALS op zijn blog. Informatie over ALS en de onderzoeken die de Stichting ALS doet met de opgebrachte sponsorgelden kunt u hier lezen. Op de hoogte blijven van de Amsterdam City Swim? Klik dan hier.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Respect voor wat jullie doen gaan en ik wens julllie alle succes van de wereld en hoop dat jullie veel op zullen halen en dat er veel mensen jullie zullen steunen! Jullie zijn toppertjes! Echt! Liefs van mij, beterschap en sterkte! xx


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.