PEC Zwolle speelt gelijk tegen SC Cambuur

Zwolle – PEC Zwolle is woensdagavond het nieuwe Eredivisie seizoen begonnen met een gelijkspel tegen SC Cambuur. In het eigen stadion werd de uitslag 2-2. Voor Zwolle scoorden in de eerste helft kort achter elkaar Dirk Marcellis en Sheraldo Becker. Ron Jans na de wedstrijd: "Als we die derde erin schoten, kwam er nog wel een vierde net als vorig jaar. Na de 2-2, konden we het niet belopen. We hebben een totaal ander elftal dan vorig jaar, maar in de omschakeling zijn we enorm gevaarlijk. Hopelijk zaterdag weer."

12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_06.jpg  

Het vernieuwde PEC Zwolle begon in het eigen IJsseldelta stadion prima tegen de ploeg uit Leeuwarden. Al in de eerste minuut was de formatie van trainer Ron Jans gevaarlijk uit een hoekschop. Thomas Lam slaagde er niet in om de bal in het doel te werken. Na wat Friese kansen, Kevin Begois redde op inzetten van Sander van der Streek en Xander Houtkoop, was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Een vrije trap van Bart van Hintum belandde voor de voeten van Lars Veldwijk. De Zwolse spits omspeelde een tegenstander en legde de bal prima terug voor Dirk Marcellis. De verdediger schoot fraai raak in het dak van het doel. De 2-0 vlak daarna was nog mooier. Sheraldo Becker besloot maar eens met zijn linkervoet uit te halen, de bal verdween fraai in de linkerbovenhoek. Daarna had Zwolle zelfs nog kansen op meer, Veldwijk stuitte op doelman Leonard Nienhuis. ,,Zwolle had het voor rust kunnen beslissen. Bij 3-0 konden we naar huis ", vond trainer Henk de Jong van Cambuur.

12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_09.jpg

12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_11.jpg

12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_03.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_01.jpg
 
12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_02.jpg
 
12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_04.jpg
 
12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_05.jpg
 
12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_07.jpg
 
12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_08.jpg
 
12-08-2015_pec_zwolle-fc_cambuur_2-2_10.jpg 
 

In het eerste kwartier na rust had Zwolle ook nog kansen op de 3-0. Queensy Menig raakte met zijn inzet de buitenkant van de paal, terwijl ook Wouter Marinus dichtbij een doelpunt was. ,,In die fase hadden we het duel moeten beslissen", vond trainer Jans. Na die fase waren het de gasten die de kansen kregen. Na het wegvallen van Dirk Marcellis, Bart Schenkeveld kwam in zijn plaats, viel plots de 2-1 binnen. Oud-Zwollenaar Erik Bakker was de maker van dat doelpunt. Cambuur rook dat er meer te halen viel en ging op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er via Sjoerd Overgoor. In de slotfase was het aan doelman Kevin Begois te danken dat het bij 2-2 bleef. ,,N a de 2-2, konden we het niet belopen. W e hebben een totaal ander elftal dan vorig jaar, maar in de omschakeling zijn we enorm gevaarlijk. Hopelijk zaterdag weer", vertelde Jans.

Zaterdag staat de eerste uitwedstrijd op het programma. Om 18.30 uur wordt er in Doetinchem afgetrapt tegen promovendus De Graafschap.

PEC Zwolle – SC Cambuur 2-2 (2-0). 
Toeschouwers: 11.650 
Scheidsrechter: Higler 
Gele kaarten: Rienstra, Van Polen (PEC Zwolle), Berisha (SC Cambuur)

Opstellingen: 
PEC Zwolle: Begois, Van Polen, Marcellis (69. Schenkeveld), Lam, Van Hintum, Rienstra, Dekker (78. El Hasnaoui), Becker, Marinus, Menig, Veldwijk (84. Nijland)

SC Cambuur: Nienhuis, Pereira, Reijnen, Heerings (46. Peersman), Vytas, Overgoor, Van de Streek, Bakker, Rosheuvel (78. Narsingh), Ogbeche, Houtkoop (58. Berisha)

Scoreverloop: 
31. Marcellis 1-0 
33. Becker 2-0 
70. Bakker 2-1 

77. Overgoor 2-2
 
Bron: peczwolle.nl 
Artikel delen:
Reacties 62
 1. Goede eerste helft, maar vanaf de 60e minuut was het erg slecht verzorgd. Becker, man van de wedstrijd… Man van de mooiste goal wel, maar zeker in de 2e helft ongeïnspireerd spel van hem.


  Maak melding

 2. Best wel mazzel uiteindelijk. Zo goed speelde Zwolle niet, op dat kwartiertje tegen een aangeslagen Cambuur in de eerste helft na. Veldwijk viel me vies tegen. Trage luie spits. Marcellis goede aankoop!! Menig een publieksvoetballer, heerlijk!


  Maak melding

 3. Begois man de wedstrijd voor mij. Dit moet gewoon de 1e keeper zijn. Toen Marcellis gewisselt werd ging het meteen fout.
  Becker was al na 40 minuten op, hij was doodmoe.
  Jans heeft nog veel te doen. Gaat lastig worden in Doetinchem.


  Maak melding

 4. Klopt, idd jammer dat de 2-0 werd wegegeven. En vreemd dat Jans direct na afloop met een hele grote grijns langs de lijn staat. Beetje kunstmatig blij doen, bah!
  Maar dan de positieve punten: Milig en Becker, prima spelers! Met straks Hebling erbij vind ik dat we meer kwaliteit hebben dan vorig jaar. Lars doet het beter dan Necid na de winterstop, en Saymak zeer overschat net als Drost en vooral Ryan Thomas. Twee goeie ballen in een wedstrijd en deze jochies werden alweer omhoog geschreven, het echte rendement van deze twee viel zwaar tegen. Kortom: alle vertrouwen in het nieuwe seizoen:D Forza PEC!


  Maak melding

 5. Leuke wedstrijd, waarbij PEC in blessuretijd nog goed wegkwam. Uitslag van 2-2 is wel terecht, maar tegelijkertijd ook zonde na die mooie voorsprong bij rust. Aanvallend ziet het er bij PEC prima uit, maar verdedigend, tjonge dar viel niet mee….op naar de volgende wedstrijd!


  Maak melding

 6. Conditioneel viel het wat tegen. Ook nam pec weinig het initiatief. Op dit moment is het natuurlijk nog te vroeg om conclusies te trekken. Spelers moeten nog wennen aan elkaar. Zou mooi zijn als pec Ritzmaier bijvoorbeeld nog zou kunnen aantrekken om het middenveld wat meer voetbal in te blazen. Marinus ben ik niet enthousiast over nl. Ook Hebling zal zijn tijd nodig hebben om te wennen. Dus voorlopig weinig keuze op middenveld.
  Nu is Cambuur ook voor veel ploegen een lastige tegenstander. Dus qua uitslag is 2-2 acceptabel lijkt me.
  Necid was en actievere speler dan Veldwijk. Toch denk ik dat Veldwijk iets makkelijker scoort.

  Die Higler hoeft wat mij betreft ook pec niet meer te fluiten. Vond hem niet best.


  Maak melding

 7. Ritzmaier wel, want die heft een vet salaris bij PSV. Maar Emanuelson staat nergens onder contract (wat overigens ook wel iets zegt), maar ik denk dat hij liever bij PEC speelt dan thuis op de bank zit.


  Maak melding

 8. Als supporter van PEC kunnen we ons beter druk maken om dat gepruts achterin, met name de 2-2 was dramatisch, een vrije doortocht dwars door het centrum van de Zwolse verdediging.


  Maak melding

 9. Nog meer goed transfer nieuws

  PEC Zwolle hoopt de komst van Mickey van der Hart op korte termijn af te ronden. De Zwollenaren willen de 21-jarige doelman definitief overnemen van Ajax.

  ‘Het is onze intentie om er vandaag uit te komen met Ajax, Van der Hart en zijn zaakwaarnemer. Ik heb er een goed gevoel over dat dat gaat lukken’, vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International.

  Van der Hart stond vorig seizoen onder de lat bij Go Ahead Eagles, aartsrivaal van PEC. De jeugdinternational kon de degradatie van de Deventenaren niet voorkomen.

  En vooral over dat laatste zijn we zeeeer te spreken over in Zwolle. Mickey is een Zwollenaar!!! 😀


  Maak melding

 10. Nog meer goed

  >:(>:(>:(

  Nu wordt Feyenoord kampioen…..AJAX had ^&%###*# Botteghin al een half jaar geleden, of zo, moeten binnentikken.
  Met hem heb je een ervaren verdedigingsleider die met zijn spel ook nog eens een vette stempel op een elftal drukt!


  Maak melding

 11. Begois is onze eerste doelman, heeft iedereen gezien hoe hij in de laatste minuut de 2-3 voorkwam?
  Van der Hart lekker op de tribune zetten, bakte er bij de Egels ook weinig van. Boy de Jong op de bank.


  Maak melding

 12. Van Ajax en dus altijd goed Dick???? Veltman, echt een topverdediger NOT! Boilessen, de man van glas, altijd geblesseerd, NOT! Fischer, idem, NOT! Zo kan ik nog wel even doorgaan, in het huidige Ajax, steken alleen Bazoer en Klaassen boven de rest van de middelmaat uit. Echter, ook zij moeten zich internationaal nog bewijzen. Voor een Zwollenaar beheers je de Mokumse arrogantie uitstekend Dick.


  Maak melding

 13. 😉 Leonardo…goed dat je hapt. Ajax is natuurlijk wel veruit de best presenterende club in NL. Ook het Ajax-gevoel spreekt me erg aan. En “het super-kritische: het is goed, anders moet je maar weg; als je bijvoorbeeld niet elk jaar voor het kampienschap gaat”. Frank mag van mij ook weg, hoe geweldig dé prestatie van hem ook was: In zijn 1e vier jaar, vier keer kampioen”….daarna écht een baggerseizoen; ben er zelf wezen kijken o.a. tegen PEC: drama!
  Vervolgens tegen Rapid W (hoe was de naam?) de jeugd voldeed absoluut niet en dat is die jeugd niet aan te rekenen maar vanzelfsprekend de coach.
  Met pijn in mijn hart moet ik dan ook 12:12 voorspellen.
  Er loopts zo machtig veel know-how in en rond de ArenA, dat het haast niet anders kan dan dat ze elkaar in de wielen rijden. Net als dat fiasco toen: Je was voor Van Gaal of voor JC. Alleen Frank de Boer kwam er een beetje onder weg.

  Ongeveer een half jaar geleden, toen de eerste nog betaalbaar was. Kwam ik op het chatlog met: Bas Dost en Eric Botteghin aanschaffen. Maar, schreef ik toen en dat is volgens mij nog een levensgroot euvel:

  Het %#$&#*# systeem zat dat wel niet toelaten…..Systeem? van wie?
  Van Cruyff van Overmars en Sar van Frarnk de Boer of van Ajax.

  Gewoon op tijd, de beste spits (nog NL-er ook) en dé verdedigingsleider van dat (en dit) moment vastleggen…dan heb je wat staan, ook qua ervaring….én Ajax heeft geld zat Geld dat ze schijnbaar liever tegen 1% wegzetten. Maar het doet me deugd (wel ff positief afsluiten) dat ze schijnbaar buiten Amsterdam ook goed voetballende jeugd hebben lopen, waar ze gewoon eigenaar van blijven. Zo lopen er wat bij PEC, maar wat dacht je bijvoorbeeld van
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lesly_de_Sa ?

  =========
  vind absoluut dat Heitinga, zeker Europees, speelminuten had moeten hebben. Ook vind ik Veltman niet goed. Afgelopen zondag echter, stond Frank klaar De Heit te brengen……maar gewoon minstens het laatste kwart van de wedstrijd speelde Veltman gewoon goed.
  Dus was het niet wisselen logisch.
  Ben ook geen fan van Boilessen. Maar zo zielig en laf ze hem afmaken bij VI…waar ik zeer sporadisch naar kijk (ivm infantiel karakter)….slaat ook nergens op. Hoop dan ook dat er niet heel veel meer door de heren ouwe wijven is uitgelachen…en gelachen is om hun eigen “grappen”.
  Let maar op de wiki-kopie

  Boilesen doorliep verschillende stages. Onder andere Manchester United FC, ACF Fiorentina en Chelsea FC toonden belangstelling voor de verdediger. Daarnaast was ook AFC Ajax geïnteresseerd in de Deen. Boilesen wilde graag naar Ajax komen, om zich in Amsterdam verder te ontwikkelen. Ajax kocht de linkspoot voor een half miljoen euro. In Amsterdam tekende Boilesen een contract dat hem tot 30 juni 2013 aan de club zou binden. In de jeugd van Ajax begon Boilesen niet goed: hij raakte geblesseerd. (idd dus)
  Na zijn herstel groeide hij echter uit tot een vaste waarde in Ajax A1 en speelt hij wedstrijden mee met Jong Ajax.

  Voor het seizoen 2010/11 heeft Boilesen het rugnummer 32 toegewezen gekregen. Dit rugnummer geldt voor het eerste elftal. Op 3 april 2011 maakte hij zijn debuut voor Ajax in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo als invaller direct voor de rust voor Daley Blind.

  In het seizoen 2011/12 was Boilesen de eerste wedstrijden van de competitie de vaste linksback bij Ajax. Maar in de wedstrijd tegen PSV in september 2011 liep Boilesen in een sprintduel om de bal met Jeremain Lens een hamstringblessure op . Boilesen was er tot met 17 februari uit. In het duel met PSV was Boilesen niet de enige Ajacied die vroegtijdig het veld moest verlaten. ……………Na dit optreden werd hij meteen weer door Frank de Boer opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Manchester United FC. Boilesen viel in voor Koppers. Na deze wedstrijd had Boilesen weer last van zijn hamstring. Hierdoor was hij opnieuw 3 tot 4 weken geblesseerd en kon hij niet spelen. Tijdens de training op 16 april kreeg hij opnieuw te maken met een terugslag, waardoor hij in het seizoen 2011/12 niet meer in actie kwam voor Ajax. Op 18 februari 2013 maakte hij zijn rentree bij Jong Ajax. Hij speelde één helft mee tegen Jong NAC (1-0 winst).[1]

  Nadat Boilesen het hele seizoen 2012/13 niet meer in actie is gekomen maakte hij op 27 juli 2013 zijn rentree in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (3-2 winst) waar hij in de 106e minuut in het veld kwam voor Daley Blind.

  Op 8 augustus 2013 speelde Boilesen de hele wedstrijd mee met Jong Ajax in de Jupiler League uit bij FC Oss (2-0 verlies). Op 18 september 2013 stelde Frank de Boer Nicolai Boilesen verrassend op als linksbuiten in de UEFA Champions League wedstrijd uit tegen FC Barcelona. Boilesen speelde de hele wedstrijd als linksbuiten maar kon niet voorkomen dat Ajax met 4-0 verloor. 1e doepunten etc: niet interessant.
  In de voorbereiding op het seizoen 2014/15 benoemde De Boer Boilesen tot derde aanvoerder achter Niklas Moisander en Daley Blind. In de Eredivisie thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op 25 oktober 2014 droeg Boilesen de aanvoerdersband, omdat captain Moisander was gepasseerd ten faveure van Stefano Denswil.

  Na afloop van het seizoen 2014/15 gaf Boilesen aan dat hij graag de overstap wou maken naar een grotere competitie. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg Boilesen rugnummer 17 toegewezen en ging zijn nummer 5 naar John Heitinga…….Da’s duidelijk.

  Fischer vind ik erg goed. Kijk zelf maar op de wiki-pagina 😉

  Bij ons (WVF, zoals je weet een bescheiden club), werd soms ook lullig over BQ gedaan. Zei dan altijd: let maar eens op, ze doen hetzelfde als Ajax (lijkt er verdeurie nu een beetje af, maar) met de borst naar voren en het hoofd omhoog (van kom maar op) het veld oplopen.

  Dat GEEFT je gewoon zelfvertrouwen en straalt bovendien wat op de tegenstander af…..Zien we tegenwoordig véél te weinig.

  Moet wel lachen om de mij toegedichte “arrogantie”, dat zal niet door veel mensen die mij kennen worden bevestigd.

  “Branie” is misschien een beter woord….En ja, PEC kan wel een beetje Mokumse branie gebruiken. Wij zijn namelijk van oudsher vrij bescheiden. Wat een goede eigenschap is …..
  MAAR NIET TUSSEN DE WITTE LIJNEN!

  Kan me echter goed voorstellen dat je je opwindt

  goed dat je hapt.

  😉

  Dat opwinden doe ik dus ook over de eindklassering van Ajax dit seizoen. PEC verwacht ik uiteindelijk in elk geval in het linker rijtje.


  Maak melding

 14. Mooi verhaal, Dick! Even dit: zelfbewustheid is krachtig, branie een beetje zielig. Zeker als je ajacied bent, jaaaaren roept ‘wij zijn de besten!’ en er al jaaaren 1e ronde CL afvliegt. Of, recent, door Rapid Wien wordt uitgeschakeld. ajax teert op een roemruchte historie. Maar dat is vergangkelijk. Topclubs van nu kijken niet alleen naar vroeger, maar vooral naar hun prestaties van vandaag en naar voren. Dat is het grote verschil tussen echte topclubs en clubs die geforceerd mee wilen doen met de grote jongens maar keer op keer worden afgeserveerd als het er op aankomt. Misschien jammer, maar het is de realiteit. Ooit, heel vroeger, was ajax de beste. In NL kunnen ze dat nog steeds zijn, net zoals Twente, AZ, PSV, Feyenoord of Vitesse daar kans op maken. Maar eerlijk is eerlijk, dat gaat natuurlijk nergens meer over, het niveau is tenenkrommend slecht. Europees wordt ajax niet eens uitgelachen, maar – dat is nog vel erger- zielig gevonden. Beetje eigen schuld van typetjes zoals de dames van vak 410 die doen alsof ze hardcore zijn, maar ook nergens serieus genomen worden. En van typetjes zoals Overmars, Ling en De Boer die blijven vasthouden aan de ajax-filosofie (wie legt me uit wat dat in hemelsnaam is?) en vervolgens beteuterd staan te kijken als ze uitgeschakeld worden door de nr 2 van Oostenrijk. Zelfbewustheid komt voort uit realisme. Branie uit misplaatste arrogantie en domheid. Fijn seizoen verder.


  Maak melding

 15. Dick, “happen”? Nou nee, ik constateer slechts dat de AJAX-aanhang en de club zichzelf nog steeds heel, heel erg goed vinden, terwijl ze dat aantoonbaar niet zien. Frank de Boer daarentegen vind ik redelijk realistisch, maar het torenhoge verwachtingspatroon waarmee hij al jarenlang wordt opgezadeld is lachwekkend. Ik ben zeker geen AJAX fan, maar het is zelfs voor mij niet leuk dat AJAX ook afgezakt is naar een zeer bedenkelijk niveau, vooral internationaal. En Cheque van Gelder roept afgelopen zondag ook weer: “Maar moet AJAX dan geen internationale topper aantrekken en die speler dan 3 miljoen euro per jaar betalen?”. Beste Cheque; Internationale toppers strikken hun schoenveters nog niet eens voor dat bedrag, die krijgen nl. MINIMAAL 5/6 miljoen euro’s per jaar, vaak ook nog netto. En die spelers willen niet acteren in onze Mickey-Mouse competitie. DAT is de realiteit, maar leg ze dat maar eens uit in Ammedam, droom lekker verder.


  Maak melding

 16. Ik ben zeker geen AJAX fan, maar het is zelfs voor mij niet leuk dat AJAX ook afgezakt is naar een zeer bedenkelijk niveau, vooral internationaal.

  Och, is niet zo heel erg hoor. Laat die neuzen maar een jaartje in de Jupiler spelen, komen ze misschien weer met beide benen op de grond.;)


  Maak melding

 17. @ @038 Toch herken ik me in (o.k. ook wel een beetje in de negatieve lading van sommige) woorden

  branie= volgens een http://www.woordenboek: brutale houding (idd aannemen binnen de lijnen) een waaghals, maar ook een bluffer, een heer (staat er écht tussen!) moedig, stout,lef, durfal, opschepper, praatjesmaker, blufferig, branieachtig kranig, parmantig, dapper

  Niet écht zielig toch, idd net als zelfbewustheid een prettige eigenschap binnen de lijnen.

  Dat “Wij zijn de besten van….van…..” was niet de beste uitspraak van de uitstekende coach Lowie van Gaal. Vond bijvoorbeel Michael van Praag’s “Een Ajacied trekt nooit zijn jasje uit” sterker.

  Oeps 1995 is niet héél heel vrogger: http://www.ajax.nl/Ajax-TV/201815/1995-Ajax-wint-Champions-League-1.htm

  Klopt Nederlands-topclub niveau is vooral in verdedigend opzicht belabberd.

  Ajax voetbalt gewoon elk jaar (minimaal in een voorronde van de) CL. Aan afgelopen dramatisch seizoen hebben ze in elk geval (waar niemand mee tevreden is, maar toch) Europees voetbal………die topclub uit Rotterdam dan bijvoorbeeld?

  Dit is in vele opzichten jammer

  dames van vak 410 die doen alsof ze hardcore zijn,

  Heb nl helemaal nixxx met die stoertjes bij alle betaalde clubs, die het vooral voor anderen verzieken. Dus leen ik me er ook niet voor om enkele van die bloedirritante groepjes met elkaar te vergelijken.

  wie legt me uit wat dat in hemelsnaam is?)

  Spijker op de kop dus…dit schreef ik

  Het %#$&#*# systeem zal dat wel niet toelaten…..Systeem? van wie?
  Van Cruyff van Overmars en Sar van Frarnk de Boer of van Ajax.

  Idd moet de man die ik hoog heb TLL daar ook nog bij….afgesloten met een welgemeend F*CK THE SYSTEM

  Dat laatste, over branie, heb ik dus niet gelezen op www op dat goede woordenboek/encyclopedie. Dus is het je eigen uitleg.


  Maak melding

 18. Ik meng me er ook maar even in, als rechtgesnaaide Feyenoorder!
  Tegen de club Ajax heb ik niks, wel respect voor ze. Ik vind ook dat “wij niet zonder elkaar kunnen”! Maar….. de media (NOS en FOX met name), en de NVB (de K bewust weggelaten), sommige supporters (niet jij Dick, en Koosje K. ook niet en George L. al helemaal niet en Gertie S ook al niet) en het gebral van de heer van Gaal alsmede het geslijm van Sjek van G. staat mij dusdanig tegen dat ik uit puur leedvermaak het wel leuk vind als Ajax op zijn muil gaat. Vooral die paar jaar geleden tegen Slavia Praag sprak mij erg aan, al was het alleen al venwege het thuistenue van die club! (google maar ’s op afbeeldingen “thuisshirt Slavia Praag!);)


  Maak melding

 19. @ Leonardo, 14:03; “happen” sloeg op het door mij nogal provocerend neerzetten van e.e.a…maar “goed dat je reageert”! Altijd gezellig en volgens mij zijn hier ook veel te veel skuwies die enkel meegluren, zonder een mening te (durven?) geven.

  Frank legt zichzelf een welhaast onmenselijk verwachtingspatroon op: Met enkel jeugd meedoen voor de 1e plaats in de competitie…én zo lang mogelijk in de CL spelen. Waarvoor koopt ie dan Heitinga en waarom zat er zoveel routine op de bank? Maar laat maar: is gelukkig geweest.
  Denk dat er bij Ajax ook al weer lang een machtstrijd aan de gang is….terwijl verdorie die Lowie/JC wanvertoning (hier overigens ook uitgevochten) nog niet zo lang geleden is. Infantiele haantjes ook dat ze zich laten verleiden tot zoiets!

  Owww Sjek (fiets um d’r in) van Gelder kan ik met zijn zonnebankhoofd en “ik weet het beter-houding” helemaal niet luchten of zien. Kijk dus ook niet.

  Klopt: die enorme bedragen en dan spreekt de Nederlandse competitie ook nog eens totaal niet aan. Zie dat jij het ook al schrijft

  Mickey-Mouse competitie

  Maar goed, noemde ergens Bas Dost…een half jaar geleden; die hadden ze denk ik niet voor 3 mln binnengetikt, maar dat ie dan bijv. weer in NL woonde? Hij zal die (let op: komen weer reacties op)
  – saaie
  – punktliche
  – humorloze
  – plichtsgetrouwe
  – materieel gerichte daarentegen toch vaak
  – saubere
  – kuilengravende
  etc. Duitsers toch wel een keer zat zijn?

  Maar wil je de uitspraken van Sjek niet aan “alle Amsterdammers” ophangen? De meesten zullen nixxx met Ajax hebben en je wijst juist niet op de wereldwijd erg grote Ajax-fans…zoals in mooi Zwolle.
  Beetje vreemde reactie wel Leonardo

  maar leg ze dat maar eens uit in Ammedam

  Dacht dat je met je laatste tekst eigenlijk meer op Sjek doelde. Het zal mij verbazen als zo’n zonnebankhoofd met een eigendunk van heb ik jou daar (lid van de kakkers van AFC) nog steeds in Mokum woont. Maar dat terzijde.


  Maak melding

 20. @ joppuh, 14:29

  Kan ik me alles bij voorstellen

  gebral van de heer van Gaal

  maar die man heeft wel bewezen coach op topniveau te kunnen zijn en schijnbaar een bepaalde snaar (ook) bij absolute topspelers te kunnen rappen. Over Sjek van G. is al veel geschreven, maar verdorie nog niet genoeg: SLIJMBAL (bedankt Joppuh….als ik 1 eigenschap walgelijk vind aan iemand, ook op de werkvloer bijvoorbeeld >:(>:(>:(>:( …………………geloof het of niet: staat er weer 1 bij zijn sjeffin.

  Leuk: google maar ’s op afbeeldingen “thuisshirt Slavia Praag!***weet nog dat je er toen over schreef 🙂


  Maak melding

 21. Anyaway, ik denk dat PEC aan het eind van rit een topprestatie geleverd heeft als ze inderdaad in het linkerrijtje eindigen, dat is met deze selectie echt geen vanzelfsprekendheid meer. Handhaving lijkt mij een meer realisctische doelstelling.


  Maak melding

 22. Het was een citaat, vandaar de vergrijzing. Dit is het origineel. Ben me (door joppuh) bewust van de aversie. Opvallend dat onderstaande er nog mee kwam.

  Bericht door Rial Intrek, op 13 augustus 2015 15:19

  Botteghin voor Euro 2.5 Miljoen naar Feyenooit. Hoeveel is 10% daarvan? Lekker hoor.  Maak melding

 23. Ja zwaar irritant inderdaad, die “originele” verbasteringen >:(>:(>:(

  Overigens erger ik me net zo hard aan ajakkes, 010 en 020 gedoe! Maar Feyenoorder blijf ik wel natuurlijk.


  Maak melding

 24. Nou en? Heerlijk die domme liedjes wij zingen liedjes die niet eens rijmen en helemaal nergens op slaan.
  Zo lang er geen kk in zit prima hoor. En als je niet wilt staan zitten of springen nou ook goed.
  Wat een azijnpisssser ben jij leonardo.


  Maak melding

 25. Met aantrekken vd Hart geeft Jans aan geen volledig vertrouwen te hebben in Begois. Ik denk dat vd Hart zaterdag al in de basis staat…die jongen hoeft maar een fout(je) te maken….begrijp het allemaal niet zo goed…


  Maak melding

 26. Ik vond en vind die Begois trouwens helemaal niet zo slecht en hij bezorgde ons met die wereldredding in blessuretijd gelukkig nog n punt, anders waren de druiven wel heel zuur geweest!


  Maak melding

 27. Handhaving lijkt mij een meer realisctische doelstelling.

  Ha, ha, ha, ha.
  Ik schaar deze uitspraak in hetzelfde rijtje als in het verleden gedane quotes: “Die KNVB beker winnen ze echt nooit” ; “Die JC-schaal in de Arena, met al die neuzen op de tribune? Die pakken ze nooit”


  Maak melding

 28. Zou mooi zijn als pec nog wat ervaring in huis haalt. Drenthe of Emanuelson…. Als dat niet haalbaar is dan een Ritzmaier bijvoorbeeld. Komt er niks met bij watwelzozalzijn, dan is het te hopen dat geblesseerde spelers weer snel fit raken.
  Wat mij betreft mag El Hasnaoui zaterdag in de basis. Mooie voetballer!


  Maak melding

 29. Mike 70: de spelers die die geweldige resultaten hebben behaald voetballen voor een belangrijk deel niet meer bij PEC. Maar het is wel mooi dat jij durft te dromen.


  Maak melding

 30. @ M.Ening: Vond dat PEC érg snel met de naam Drenthe kwam. Waardoor andere clubs ook een deal roken. Al té lang nixxx meer van gehoord. Ritzmaier wordt em ook niet. Zou mooi zijn als Emanuelson
  bij PEC ging spelen. Dit stond bijvoorbeeld gister nog op een Ajax-site
  http://www.ajaxshowtime.com/article/opinie/89489/redan-denk-dat-ajax-veel-aan-urby-zou-hebben. 7 augustus stond dit, dan wel weer een beetje hoopgevend citaat, op VI.nl

  ‘Op dit moment ben ik met Ajax nog niet heel erg bezig’, sprak hij op de clubwebsite. ‘Ik ben hier om mijn conditie op peil te houden en ik zoek een nieuwe club. Ik zal niet zeggen dat ik rustig afwacht, maar ik neem er wel de tijd voor. Dit wordt een belangrijke stap in mijn carri?re, dus de beslissing die ik nu neem moet goed voelen.’

  De trainingen die hij meemaakte bij Jong Ajax deden Emanueslon terugdenken aan het verleden, zo gaf hij toe. ‘Ik had een hoop flashbacks op de route van huis naar De Toekomst’, grijnsde hij. ‘Op het veld dacht ik wel even terug aan de tijd dat ik achttien was, toen ik net de stap naar de selectie maakte.’ De jonkies mogen bovendien altijd bij hem aankloppen voor raad. ‘Ik weet niet voor hoe lang ik hier ben, maar als ze iets willen weten of vragen, kunnen ze altijd bij mij terecht.’

  En ja,

  potje mens erger je niet spelen

  Goed, nostalgisch en competitief idee!

  Bordspelen…als (zal maar geen opsomming maken) maar “mens erger je niet” was heerlijk “naaien” en “ergeren”. Ben er zo voor in. Maar ik zou ook al een jaar of 2 geleden, eens met bernard gaan schaken. Ook dat is er niet van gekomen.


  Maak melding

 31. Altijd blijven dromen Leonardo, je hele leven lang.
  Bij jou is het glas half leeg, bij mij half vol. Dan geef ik toch de voorkeur aan dromen, sta je een stuk positiever in het leven, is beter voor je gezondheid, word je minder snel ziek. Bij mij werkt het tot nu toe.;)


  Maak melding

 32. Ik ben nooit ziek (gelukkih) en ben een optimistisch mens, tegelijkertijd ben ik ook realist, heeft dus niets met een halfleeg glas te maken 😀


  Maak melding

Reageer