Zwolle krijgt een Wijnclub

Zwolle – Zwolle is een nieuwe organisatie rijker. De Wijnclub is een organisatie die maandelijks activiteiten organiseert voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen, op zoek is naar leuke bezigheden in het weekend of gewoon houdt van een gezellige borrel.

 

wijnclub.jpg

De activiteiten lopen erg uiteen, maar zijn voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is ‘De Wijnclubber’ van harte welkom om aan te sluiten bij de VrijAB, oftewel de vrijdagavondborrel. "We maken kennis met een nieuw Zwols café of restaurant en wie nog energie over heeft duikt daarna de dansvloer op om tot in de late uurtjes door te feesten. De Wijnclub is voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid, nieuwe mensen wil ontmoeten in een aangename en ontspannen sfeer. Geen verplichtingen, lekker doen waar je zin in hebt en vooral: wanneer je er zin in hebt."

 

Ben jij nieuw in Zwolle, wil jij nieuwe mensen leren kennen of ben je de dertien-in-een-dozijn weekenden zat? Sluit je dan aan bij De Wijnclub!

Op 25 september vindt de eerste borrel plaats in het centrum van Zwolle. Meer informatie hierover is te vinden via de facebookpagina (Dewijnclubzwolle) of via de website www.de-wijnclub.nl

Voor nadere informatie: info@de-wijnclub.nl.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Beste Martin,

  We beginnen De Wijnclub met 1 groep, met de doelgroep 20 tot 30 jaar. Wanneer wij merken dat er animo is voor een groep van 30+ of 40+ dan gaan we daar uiteraard direct mee van start! Houd dus vooral de website en onze facebookpagina in de gaten.

  Vriendelijke groeten,
  Organisatie
  De Wijnclub


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.