Glowloop naar binnenstad Zwolle

Zwolle – In navolging op het succes in Los Angeles van vorig jaar komt de Glowloop  4 KM naar de binnenstad van Zwolle op zaterdagavond 26 September 2015.

glowloop.jpg 

Aan dit familie-vriendelijke evenement kan iedereen mee doen, jong en oud,familie, vrienden,mensen in een rolstoel, bedrijven en (sport)verenigingen. Gekke verlichte kostuums zijn meer dan welkom! Bij de Glowloop ligt niet de nadruk op prestatie, maar op verlichte zones, rennen, dansen op de beat van muziek, beweging en heel veel lol! Tijdens deze knotsgekke glow-in-the-dark loop ren, dans of wandel je 4km door vier verassende lichtgevende zones met foam sticks, glow in the dark lampjes en te gekke lichtgevende outfits. Vervolgens zal de tocht eindigen bij de finish, waar het muziekfeest zal los barsten tot één glow-in-the-dark explosie! En  een te gekke afterparty! Er kan gerend of gewandeld worden. De start is vanaf 20.30 uur bij het Rodetorenplein in Zwolle. Kosten variëren van € 10,- tot € 16.50. Meer informatie is te vinden op www.glowloop.nl  ook kunnen geïnteresseerden zich hier opgeven voor de run.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Alsof deze organisatie de Glowloop van Los Angeles heeft georganiseerd..

  Dat mensen nog steeds warmlopen voor deze, duur betaalde, hipstershit verbaast me enigzins…


  ⚠️ Meld

 2. Doel van de Glowloop:
  De Glowloop wil o.a. de gemeenschap ondersteunen om fit te blijven! Wij begrijpen hierin heel goed de noodzaak om terug te geven aan onze gemeenschap en wij willen dan ook ons deel doen om te helpen zodat iedereen mee kan doen aan de run.

  Deelname: 17 euri voor volwassenen, incl. t-shirt.


  ⚠️ Meld

 3. Inderdaad pure hipstershit. Goed omschreven, maar fijntjes gejat idee van anderen. Trap er niet in mensen en laat dit aan u voorbij gaan. Hopelijk wordt het nog een betere wereld.


  ⚠️ Meld

 4. Heb je ook zo veel zin om na een ‘hardloopevent’ lekker te dansen op muziek van een DJ…?

  Teksten als ‘iets met noodzaak teruggeven aan de gemeenschap’ (oke, niet letterlijk geciteerd) klinken mij iets te overmoedig en rechtstreeks vanuit het engels gekopieerd aan.

  Denk dat ik maar met emmers verf ga gooien tijdens een halve marathon, doe ik ook iets terug voor de gemeenschap 🙂 😀


  ⚠️ Meld

 5. Ook best duur, voor 17 euro foto’s van jezelf, je naam en gegevens op laten nemen in een bestand wat door de organisator verkocht wordt aan derden.


  ⚠️ Meld

 6. De Glowloop wil o.a. de gemeenschap ondersteunen om fit te blijven!

  Sponsoren o.a. Zwolsch Friethuis, ja dan snap ik de doelstelling wel.;)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.