Berkum 9 voor Floor naar het Stadion

Zwolle – Afgelopen zaterdag startte dan het Nederlagentoernooi van Berkum 9 voor Floor. De 1e tegenstander was het 7e elftal van vv SVI.

floor.jpg 

Het doel van het toernooi is om Berkum 9 de grootste nederlaag toe te brengen en lange tijd leek het er op dat SVI de lat voor de andere 6 tegenstanders hoog neer zou leggen. Na een uur spelen stond het reeds 3-0 voor de club uit Ittersum. Door een tactische aanpassing en het feit dat Berkum 9 conditioneel verder leek dan SVI, werd de stand in het laatste halfuur toch nog rechtgetrokken. En daarmee kwam een eind aan de eerste van 7 wedstrijden, waar de uitslag en zelfs de uiteindelijke winnaar van het toernooi maar bijzaak zijn, immers zamelen de spelers van Berkum 9 op deze ludieke manier geld in voor de ernstig zieke Floor.

Dinsdagavond wacht de volgende tegenstander. Nieuwleusen stuurt hun 7e elftal en zij zullen proberen om Berkum 9 de eerste nederlaag toe te brengen. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark de Vegtlust en start om 19.30 uur.

Daarna volgt op zaterdag een wedstrijd in het IJsseldelta Stadion. Tegenstander zal de Business Club van PEC Zwolle zijn. Zij zullen de strijd aangaan met onder andere Freddy Wennemars (Haed Recruitment), Henk van Steeg (Covebo en ex FC Zwolle), Wilco van de Kolk (WTS Van der Kolk), Klaas Haasjes (De Gilden Bouw en Onderhoud), Danny van Enk (ALM Afbouwtechniek) en Renzo Koopman (Wensink).

Deze wedstrijd zal starten om 17.30 uur en is gratis toegankelijk.  Wel zal er op de tribune middels een collecte gevraagd worden naar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel, stichting Floor for Life.

Ook zullen er familie en vrienden van Floor aanwezig zijn in het stadion en zal de aftrap verricht worden door de broers van Floor.

Mocht u tijd hebben en ons initiatief een warm hart toedragen, dan hoopt Berkum 9 u te mogen verwelkomen bij deze ludieke wedstrijd.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.