Voetbalschool Skills Zwolle

Zwolle –  Ook dit najaar komt Voetbalschool Skills Zwolle met een sessie van 10 trainingen. Vanaf Zondag 6 september  starten de trainingen voor jongens én meisjes die graag beter willen leren voetballen. Wil je kennismaken? Meld je dan aan voor de proeftraining op zondag 23 augustus! 

skills_zwolle_2.jpg 

Voetbalschool Skills Zwolle richt zich voornamelijk op het verbeteren van de  individuele techniek van jeugdspelers. Op 6 september gaat de sessie van 10 trainingen van start.  De kosten voor deze leerzame trainingen van 75 minuten zijn slechts € 100,-. Naast gerichte training krijg je ook een fraai Skills tenue bestaande uit  een shirt, short en sokken. Alle trainingen vinden plaats op sportpark ‘de Siggels’ (v.v. SVI) in Zwolle Zuid.

De Voetbalschool biedt leuke en leerzame trainingen aan die bestaan uit:

  • Snel voetenwerk
  • Passen en trappen
  • Passeerbewegingen en skills
  • Aannemen en controleren
  • 1-tegen-1, 2-tegen-1 en 3-tegen-2

Wil jij op een leuke en leerzame manier met individuele aandacht van een gediplomeerde en ervaren trainers je basistechniek verbeteren? Meld je dan snel aan voor de gratis proeftraining op zondag 23 augustus.

Aanmelden voor de proeftraining of de complete trainingssessie kan door een e-mail te sturen met je naam, club + team en je telefoonnummer naar info@voetbalschoolskillszwolle.nl .

Wil je meer informatie over onze voetbalschool, privétrainingen, tarieven en inschrijving ga dan naar onze website www.voetbalschoolskillszwolle.nl .

Artikel delen: