Extra voorstellingen première documentaire AMY

Zwolle – In verband met de grote belangstelling voor deze film vertoont het Fraterhuis vanaf woensdag 19 augustus extra voorstellingen van deze indrukwekkende documentaire.

  amy_3.jpg

Tot grote verrassing van het Zwolse filmtheater in het Celekwartier brengt dit moderne en aangrijpende portret van de zangeres Amy Winehouse jong en oud op de been en zit de filmzaal bomvol. De extra voorstellingen voldoen aan de extra behoefte die tijdens deze laatste vakantiedagen best bijzonder te noemen is. “ De combinatie van authentieke jazzartiest pur sang en superster van een generatie maakt deze film tot de onmisbare film van 2016, bijzonder dat we dit ook in Zwolle als première kunnen laten zien ” aldus de directeur Henriëtte Boerhof. Filmtheater Fraterhuis Voor meer informatie zie de website: www.filmtheaterfraterhuis.nl.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Een junk met op geld beluste ouders, die hun dochter de dood ingejaagd hebben.
  Waar gaat de opbrengst van deze film naartoe?


  ⚠️ Meld

 2. @derde verdieping
  Is dat zo dat haar ouders haar de dood ingejaagd hebben, kun je dat uitleggen?

  Triest dat er regelmatig goede artiesten dood gaan door o.a. drugs.


  ⚠️ Meld

 3. Volledig eens, Veldwachter. Haar ouders staan hier volgens mij volledig los van. Amy was oud en wijs genoeg om haar eigen keuzes te maken. Muzikaal was ze daar zeer bedreven in, wat betreft drugs en alcohol maakte ze helaas de verkeerde…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.