Dance tijdens Zwols Stratenfestival

Zwolle – Net als voorgaande jaren vallen danceliefhebbers tijdens het Stratenfestival met hun neus in de boter bij Las Rosas. De organisatie pakt groots uit met legendarische namen als DJ Jean, Erick E, Roog. Legends of Dance vindt plaats op vrijdag 21 augustus vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis.

 

legends_fb_ad10.jpg 

 

Resultaten uit het verleden bieden wel degelijk een garantie voor de toekomst, wat de organisatie betreft. Hendrik Karabagias (Las Rosas Events): ‘De animo voor een dancefeestje met gevestigde namen achter de draaitafels is groot. Dit wordt weer een feestje om niet snel te vergeten. Daarnaast ziet het er naar uit dat de weergoden ons goed gezind zijn met overdag 27 graden, dus een paar slippers en een korte broek of rok moet kunnen. Bijna traditie wordt de afsluiter van DJ Jean. daarvoor zullen Roog en Erick E een maar liefst twee uur durende back-to-back set draaien. Dit houdt in house-termen in, dat ze samen achter de draaitafels staan. De heren hebben dit jaar al op alle grote festivals in binnen- en buitenland gestaan. De avond wordt opgewarmd door door Jeff Jive en de vocalen van die avond zullen door MC Roga en Maron Hill verzorgd worden.

 

Spectaculaire lichtshow en special effects

Naast de DJ’s zal het team van Powerforce Zwolle en Las Rosas Events een spectaculaire licht en special-effects show verzorgen. Denk aan lasers, confettikanonnen, rookmachines, bellenblaasmachines enzovoorts.

 

Overal wat te doen

Het Zwolse Stratenfestival is zeer succesvol, omdat de hele binnenstad bol staat van muziek en activiteiten voor jong en oud. Karabagias: ‘Overal is wat te doen. Wij komen met wat leuks voor danceliefhebbers, maar er zijn nog 25 andere podia in de binnenstad, die voor elk wat wils bieden.’

 

Een overzicht van de overige podia is te vinden op de website van de HesZ.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.