SV Zwolle start bekertoernooi met gelijkspel

Zwolle – SV Zwolle is het bekertoernooi begonnen met een gelijkspel. In Stadshagen speelde de ploeg van trainer Joshua Nijlant met 2-2 gelijk tegen CSV’28.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong door Tijjani Reijnders. De pas zestienjarige zoon van trainer en oud-SV Zwollenaar Martijn Reijnders kopte de bal achter doelman Bjorn van Tilborgh. Reijnders speelde afgelopen seizoen nog in de jeugd van FC Twente. SV Zwolle kwam na een dik kwartier op gelijke hoogte. Aanvoerder Ingmar Jonker benutte een strafschop. De Pierikers kregen kansen op meer, maar het duurde tot vijf minuten voor de rust dat de voorsprong een feit was. Patrick Maat bleef oog in oog met doelman Alex Grafhorst zeer koel, 1-2. Na rust kreeg SV Zwolle kansen op een grotere voorsprong, maar in de slotminuut was het opnieuw Reijnders die CSV’28 een punt bezorgde, 2-2. SV Zwolle speelt komende dinsdag de volgende wedstrijd in het bekertoernooi. Derdeklasser Lutten is dan de tegenstander op Sportpark Marslanden.

De eerstvolgende wedstrijd van SV Zwolle is komende zondag in Slagharen. Dan spelen de mannen van Joshua Nijlant een oefenwedstrijd tegen EMMS. De aftrap op sportpark De Kei is om 14.00 uur.

Artikel delen: