Streekderby FC Zwolle ‘thuis’ in Emmen

De bekerwedstrijd van FC Zwolle tegen GA Eagles uit Deventer wordt dinsdagavond 30 oktober 2007 om 20.00 uur gespeeld in Emmen.

Voor de derde ronde van de KNVB-beker lootte FC Zwolle thuis tegen de aartsrivaal uit Deventer. Op zich een prachtig affiche voor de voetballers en supporters in Zwolle, zei het dat deze derby door bouwwerkzaamheden niet in het Oosterenkstadion gespeeld kan worden. Het Univé stadion in Emmen is nu de vervangende thuisbasis voor FC Zwolle. Voor beide groepen supporters geldt een verplichte buscombi naar Emmen. De gasten uit Deventer kregen 360 kaarten toegewezen.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Bekerwedstrijd tegen GAE in Emmen

  De bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles zal gespeeld worden in Emmen. De burgemeester van Emmen staat de wedstrijd toe, onder voorwaarde dat beide clubs afreizen middels een verplichte buscombi.

  Voor alles en iedereen is dit een teleurstelling. Een mooi affiche met een goeie recette en thuisvoordeel worden hiermee teniet gedaan. Supporters moeten met een verplichte buscombi naar Emmen en de spelers missen ook het thuisgevoel. Kortom, alleen maar verliezers.

  Het is echter het gevolg van de bouw van het nieuwe stadion en dus moeten we ons erbij neerleggen. We gaan niet bij de pakken neer zitten, we moeten er het beste van maken.

  FC Zwolle – Go Ahead Eagles
  De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 30 oktober en vangt aan om 20.00 uur. Voor dit duel geldt voor zowel de supporters van FC Zwolle als voor de supporters van Go Ahead Eagles een verplichte buscombi. De kassa’s aan het stadion in Emmen zullen dan ook gesloten zijn.

  Kaartverkoop
  FC Zwolle heeft voor deze wedstrijd een beperkt aantal bussen kunnen reserveren. Met het oog op het beperkte aantal beschikbare kaarten, zal het voorlopig alleen voor seizoenkaarthouders mogelijk zijn een kaart te bemachtigen. Indien er zaterdag 27 oktober nog kaarten beschikbaar zijn, komen ook clubcardhouders in aanmerking een kaart te kopen. Een toegangskaart kost ?? 17,50, dit is inclusief de busreis.

  Op vertoon van een seizoenkaart en een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle kan één toegangskaart gekocht worden. Wanneer men één van beide documenten niet kan tonen, is het niet mogelijk een kaart te kopen.

  De kaartverkoop zal duren tot zaterdag 27 oktober 13.00 uur. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk kaarten te kopen voor dit duel. Op maandag 29 oktober en dinsdag 30 oktober kunnen er dus geen kaarten meer gekocht worden.

  Openingstijden kantoor
  Kaarten zijn vanaf maandag 22 oktober te koop op het kantoor van FC Zwolle. Het kantoor van FC Zwolle is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het kantoor is gevestigd in het oude clubgebouw van Be Quick ’28.

  Tevens zal het kantoor extra geopend zijn op de volgende data:
  – Woensdag 24 oktober is het kantoor geopend tot 19.00 uur.
  – Vrijdag 26 oktober is het kantoor, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Helmond Sport, geopend tot 20.00 uur.
  – Zaterdag 27 oktober is het kantoor geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur. Dit is tevens het laatste moment dat er kaarten verkocht worden, zie boven.

  Op alle bovengenoemde tijdstippen is het voor seizoenkaarthouders mogelijk een kaart te kopen. Clubcardhouders kunnen alleen op zaterdag 27 oktober een kaart kopen, indien er nog kaarten beschikbaar zijn.

  Laten we er een mooi feest van maken!

  FC Zwolle vraagt een ieder zijn begrip voor de situatie. Ook de club had dit alles liever anders gezien, maar wil er nu het beste van maken. Namens de gehele organisatie, inclusief spelersgroep, wil FC Zwolle iedereen oproepen er een positief en mooi feest van te maken waar we allemaal met plezier aan terug kunnen denken.

  Bron: FC Zwolle


  Maak melding

Reageer