Electronica duo Lamb naar Hedon

Zwolle – Het Britse electronicaduo Lamb komt donderdag 3 september naar Hedon. Zangeres Lou Rhodes en producer Andy Barlow zorgden eind jaren 90 samen met Portishead en Tricky voor een nieuwe beweging in het dance-landschap. Met hun downtempo Drum ‘n’ Bass en Triphop betoverden ze afgelopen zomer o.a. het publiek van het prestigieuze Glastonbury festival. Kaarten voor de show in Hedon zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

 

lambpic001hi-res.jpg 

 

Lamb werd in 1994 opgericht en heeft zich sindsdien bewezen als een vooraanstaande naam binnen het triphop genre. Het duo brak door met de debuutsingle Cotton Wool (1996) en scoorde daarna nog hits met nummers als Gabriel en Gorecki (geïnspireerd door de 3e symfonie van de Poolse componist Henryk Górecki). Barlow en Rhodes werken ook aan hun soloprojecten, maar komen om de paar jaar samen voor een nieuwe Lamb album. Het album Backspace Unwind uit 2014 is hiervan het meest recente werk.

LAMB

Support: DIOUFF

 

Locatie               :PoppodiumHedon, Zwolle

Wanneer             : Donderdag 3september

Open                 :19:30 uur

Aanvang            : 20:15 uur

Entree                : € 21,50

 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bijPlato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: