Odeon presenteert podium tijdens Stadsfestival

Zwolle – Van donderdag 3 t/m zondag 6 september 2015 vindt de vierde editie van het Stadsfestival in Zwolle plaats. Het meerdaagse festival vol muziek, dans en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle, heeft nu ook een podium in Schouwburg Odeon. Van theatrale installatie tot dansavond georganiseerd door Zwoell, er is voor ieder wat wils. Ook Manuscripta strijkt neer in de schouwburg, waar onder andere de prestigieuze Europese literatuurprijs wordt uitgereikt.

De programmering in Schouwburg Odeon zal in het weekend van 4,5 en 6 september onder andere bestaan uit een optreden van Aïrto (bekend van De Beste Singer Songwriter van Nederland), een schoenloze dansavond met Zwoell, de theatrale installatie Waldo en de Onzichtbare Vrouw, het brunchconcert van Artevento in samenwerking met Theater Young Ones en voor de kinderen: LiGHT-UP, tekenen met licht. Al eerder een groot succes in het theater tijdens de 24-uursmarathon.

Op zaterdag 5 september is rondom de schouwburg van alles te doen. Zo kun je onder het genot van een hapje en drankje onder andere in gesprek met de programmeur over het nieuwe theaterseizoen.  Ook kan je je kunsten vertonen op de openbare piano, met het terras als je publiek. 

Kijk op zwolsetheaters.nl voor de gehele programmering. 

Artikel delen: