Opgezwolle in 2016 naar Heineken Music Hall

Zwolle – Op 18 maart 2016 staan Rico & Sticks in de Heineken Music Hall met hun #OpgezwolleTotNu show. De verkoop voor dit unieke optreden, met muziek uit de Opgezwolle-tijd tot nu, is al begonnen. Negen jaar na de laatste Opgezwolle show komen Rico & Sticks terug voor de grootste hits, maar ook tracks en gastbijdragen uit tussenliggende jaren.

fakkelbrigade.jpg

Nadat in 2007 Opgezwolle als formatie ophield met bestaan stonden Sticks en Rico nog sporadisch samen op de planken. Bijvoorbeeld in de formatie Fakkelbrigade met James, Typhoon en producer A.R.T.. Met een top 10 album en succesvolle tour brak er een vruchtbaar post-Opgezwolle tijdperk aan. Rico zocht het met producer A.R.T. onder meer in de reggae getuige het goed ontvangen album ‘Irie’, met medewerking van Henny Vrienten. Sticks vormde samen met Jiggy Dje, Winne en producer Dokter Moon de supergroep Great Minds, die op positie 2 binnen kwam in de charts en de festivals onveilig maakte. Bij shows van Great Minds was Rico enkele keren als verrassing aanwezig tot groot genoegen van het publiek. De zaal ging kapot toen hits als ‘Hoedenplank’, ‘Gekke Gerrit’ en ‘Verre Oosten’ de speakers uit knalden maar hier bleef het vooralsnog bij. Totdat het afgelopen jaar weer begon te kriebelen bij de heren wat zorgde voor een succesvolle #OpgezwolleTotNu-show in de Bitterzoet samen met A.R.T..

Dit was een dusdanig succes dat er al snel twee shows volgden, ditmaal in Zwolle. Beide shows waren binnen een uur uitverkocht en hiermee een ongekend succes. Dit smaakte naar meer want binnen no time stond Lowlands op de stoep. Exclusief stonden de heren samen met A.R.T. op dit festival. Nadeel: een heleboel liefhebbers van weleer en fans van nu hebben alsnog deze bijzondere show moeten missen. Daarbij is het ook bij de heren nog meer gaan kriebelen. Daarom nu Sticks & Rico – Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu naar de HMH!

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Voor Zwolle zijn dit natuurlijk de ideale ambassadeurs en de ideale uithangborden voor het muziektalent dat er is in Zwolle.

    Geweldig dat ze op het hoofdpodium van Lowlands staan en nu naar de HMH, het kan allemaal niet op.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.