Memorabele sportdag Floor for life

Zwolle – Zaterdag was het een bijzondere dag voor de Sportvrienden van Berkum 9. Ze hebben hun derde wedstrijd van het Nederlagentoernooi voor het goede doel Floor for life gespeeld. Zowel de tegenstander als de locatie waren uniek: de businessclub van PEC Zwolle en het IJsseldelta stadion.

ovehandiging_gesigneerde_shirts.jpg 

"Zaterdag heeft voetbal laten zien dat het meer is dan een spelletje. Het brengt mensen samen en het verbroedert. Dat geeft warmte en een goed gevoel. Berkum 9 had het allemaal goed geregeld. Aan alles had men gedacht. Speciale T-shirts voor het warmlopen, aanwezigheid van de familie van Floor, een extra collecte om nog meer geld op te kunnen halen en de aanwezigheid van radio en TV voor nog meer exposure. Ook was er aandacht voor de broer van Floor, Jurre. Hij mocht zorgdragen voor de aftrap. Hiervoor overhandigde aanvoerder Klaas Haasjes van de businessclub een PEC-shirtje met alle handtekeningen van de selectie van PEC Zwolle. En dat Jurre de aftrap mocht verrichten met Ryan Thomas maakte het feest helemaal compleet. Ryan was hiervoor speciaal naar het stadion gekomen. Dit was een mooie start van een bijzondere avond."

"De uitslag doet de naam van het toernooi geen eer aan. De Sportvrienden weten de wedstrijd naar hun hand te zetten en geven de tegenstander het nakijken: een 4-2 winst. Echter dat is maar bijzaak. Voetbal is maar bijzaak. Alle partijen laten hun maatschappelijke betrokkenheid zien waarbij Floor het middelpunt is. Wensink zorgt nog voor de spreekwoordelijke kers op de taart: een cheque van € 1000,-. Dit maakt deze dag compleet. Iedereen, ook de familie van Floor, gaat met een goed gevoel huiswaarts. Verbondenheid en trots zijn de steekwoorden die je aan dit toernooi en aan deze groep mensen kunt verbinden."

overhandiging_cheque.jpg

 atrap_met_ryan_thomas.jpg

 teams.jpg 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.